Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει ο φετινός… μαραθώνιος του ΤΟΡ-16 στην Ευρωλίγκα, με τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται στη Βιτόρια απέναντι στην ανανεωμένη Κάχα Λαμποράλ, θα βρίσκεται στην Αθήνα το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων».

Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι αναμένεται σήμερα  στη χώρα μας προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να παρακολουθήσει από την τηλεόραση (9.30 μ.μ., Novasports 3) τις προσπάθειες των συμπαιχτών του στη Βιτόρια.

Αύριο η ομάδα έχει ρεπό και το Σαββάτο (29/12) θα ξεκινήσει τις προπονήσεις προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι με την Μπεσίκτας στο ΣΕΦ. «Η Ευρωλίγκα ξεκινά από την αρχή ξανά και είναι ένα διαφορετικό πρωτάθλημα από τη στιγμή που δεν κρατάς τίποτα από τον πρώτο γύρο.

Η Κάχα Λαμποράλ είναι μια ομάδα που αντιμετωπίσαμε στην κανονική διάρκεια, αλλά άλλαξαν προπονητή και μαζί την ψυχολογία τους», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα εν όψει της πρεμιέρας του ΤΟΡ-16.

Βέβαια οι Βάσκοι είναι… άλλη ομάδα από εκείνη που είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός στις 16 Νοεμβρίου στη «Φερνάνδο Μπουέσα Αρίνα», αφού στο ρόστερ υπάρχει ο Ομάρ Κουκ, ενώ στον πάγκο ο Γιαν Τάμπακ και όχι ο… γνώριμος Ντούσκο Ιβάνοβιτς: «Πέτυχαν μερικές εμφατικές νίκες που τους έφεραν στη δεύτερη θέση. Τα στατιστικά των παιχτών και της ομάδας είναι πολύ υψηλά τον τελευταίο μήνα και προφανώς η αυτοπεποίθησή τους θα είναι διαφορετική απ’ ό,τι ήταν όταν παίζαμε στην έδρα τους έναν μήνα πριν», κατέληξε ο Μπαρτζώκας.

Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα της Ευρωλίγκας που μετράει επτά συνεχόμενες νίκες, ενώ ο Βασίλης Σπανούλης χρειάζεται επτά ασίστ για να ισοφαρίσει τον Τζιανλούκα Μπαζίλε στη 10η θέση των καλύτερων πασέρ στην ιστορία της διοργάνωσης: «Αυτό το παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό από τα προηγούμενα δύο που κερδίσαμε με την Κάχα Λαμποράλ. Τώρα είναι μια διαφορετική ομάδα», ήταν τα λόγια του Γιώργου Πρίντεζη.

Γ. ΚΟΥΒΑΡΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.