Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Φ.Κατσικάρης στην Εθνική Ρωσίας για τα επόμενα 4 χρόνια…

Δεκέμβριος 24th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ανακοινώθηκε από τη ρωσική ομοσπονδία

http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/241B081CC05D5CF45DDB3ED5C785B16D.jpgΗ ομοσπονδία μπάσκετ της Ρωσίας ανακοίνωσε και επίσημα την συμφωνία με τον Φώτη Κατσικάρη, ο οποίος θα είναι στον πάγκο της εθνικής, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

«Είναι μια μεγάλη τιμή για μένα. Χαίρομαι που επιστρέφω στη Ρωσία, όπου έχω πολλούς φίλους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ηγεσία της ομοσπονδίας που μου έδειξε αυτή την εμπιστοσύνη. Το ρώσικο μπάσκετ είναι σε άνοδο, όπως φάνηκε και στους τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στόχος μου είναι να συνεχιστεί αυτή η πρόοδος».είπε ο Κατσικάρης.

Το συμβόλαιο με την ομοσπονδία της Ρωσίας είναι ουσιαστικά παρτ-ταιμ και ο Κατσικάρης θα είναι στην εθνική μόνο το καλοκαίρι. Στη συνέχεια, θα επιστρέφει στην Μπιλμπάο με την οποία επίσης έχει συμβόλαιο. Θυμίζουμε, ότι ο Κατσικάρης εργάστηκε στο παρελθόν στην Ντυναμό Αγίας Πετρούπολης.

Η ισπανική λίγκα όμως, είναι σε θέση να δημιουργήσει πρόβλημα σε αυτή τη συνεργασία. Κι ο λόγος είναι, ότι από το 2001 υπάρχει νόμος στη Λίγκα σύμφωνα με τον οποίο, οι τεχνικοί των ομάδων δεν μπορούν να εργάζονται ταυτόχρονα και σε Εθνικές ομάδες πλην της Ισπανίας.

This entry was posted on Δευτέρα, Δεκέμβριος 24th, 2012 at 22:56 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΚΟΣΜΟΣ, ΜΠΑΣΚΕΤ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply