Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Προσφορά «ζωής» από την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης: Δώρισε έναν απινιδωτή στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Photos και Video)

Δεκέμβριος 22nd, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://2.bp.blogspot.com/-u21O_35oq0Y/UNVSO75hnRI/AAAAAAABSKI/BOYUUmWqEsI/s1600/DSC09369.JPGΈναν απινιδωτή πρόσφερε η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κοζάνης. Πρόκειται για μία φορητή συσκευή η οποία μπορεί να σώσει ζωές ανθρώπων που έχουν υποστεί καρδιακή ανακοπή.

Με αφορμή την παράδοση του απινιδωτή ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Σόκουτης συνεχάρη τα μέλη της ομάδας για το σπουδαίο έργο και την πολύτιμη βοήθεια που παρέχουν σε καταστάσεις εκτάκτων αναγκών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

http://1.bp.blogspot.com/-FVvuFsUmmi0/UNVSLXa_ZCI/AAAAAAABSKA/5-tLjbzO-i8/s1600/DSC09366.JPG

Ευχαριστίες εξέφρασαν από την πλευρά τους και τα μέλη της Ομάδας Διάσωσης για την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, τονίζοντας ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με εντιμότητα και σεβασμό.

http://2.bp.blogspot.com/-LpUeIs7HZFE/UNVSRgs7uBI/AAAAAAABSKQ/yMStrXppF3U/s1600/DSC09370.JPG

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – παράρτημα Κοζάνης, στελεχώνεται από επαγγελματίες και ερασιτέχνες διασώστες με άριστη επιστημονική και τεχνική κατάρτιση, οι οποίοι εκπαιδεύονται συνεχώς και ενεργούν με εθελοντική συνείδηση.

Δείτε το Video:

This entry was posted on Σάββατο, Δεκέμβριος 22nd, 2012 at 10:13 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply