Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

EYXEΣ της Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δεκέμβριος 21st, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://1.bp.blogspot.com/_D95mfUp9POw/TRBlllAhgRI/AAAAAAAAGL0/aL_9I5mpuxs/s1600/ChristmasBLkAniTree.gifΟ Πρόεδρος, τα μέλη τoυ Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό της Ε.Π.Σ. Γρεβενών, σας εύχονται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος 2013.

Ευχόμαστε πάνω από όλα να είναι υγιείς οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι και οι πρωταγωνιστές.

Ελπίζουμε να έχουμε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, και να δούμε ποιοτικό ποδόσφαιρο και τη νέα χρονιά, πάντα σύμφωνα με τους κανόνες του και μόνο εντός των αγωνιστικών χώρων.

Τέλος ευχόμαστε στους παράγοντες των ομάδων (οι οποίοι οικειοθελώς βρίσκονται στο χώρο του ποδοσφαίρου), να υπηρετήσουμε τις ομάδες μας με σύνεση και κυρίως να μην παρεκκλίνουμε από τον σκοπό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που δεν είναι άλλος από την άθληση των νέων και την προώθηση του ποδοσφαίρου, οτιδήποτε άλλο είναι κατακριτέο και δημιουργεί προβλήματα”.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, Χαρούμεννα Χριστούγεννα σ’ όλο τον κόσμο

This entry was posted on Παρασκευή, Δεκέμβριος 21st, 2012 at 22:38 and is filed under Α΄ Ε.Π.Σ. Γρεβενών, ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply