Τις τελευταίες ημέρες ζούμε το τραγελαφικό φαινόμενο της δημοσίευσης συνεχών ανακοινώσεων πρώην στελεχών και στελεχών(;) των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Θέλοντας μόνο να δημιουργήσουν πρόσκαιρες εντυπώσεις και επικοινωνιακά πυροτεχνήματα, σπεύδουν να διατρανώσουν την αποχώρηση τους από ένα κίνημα που μέχρι προχθές πίστευαν στις αρχές του.

Πόσο κενός και καιροσκόπος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που ανακοινώνει την αποχώρηση του για να συζητηθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης; Και όμως το θέμα δεν είναι πολιτικό και κομματικό, είναι καθαρά προσωπικό. Είναι τυχοδιωκτικό και αποβλέπει στην προσωπική προβολή.

Κάποιοι δεν κατάλαβαν τι πρεσβεύουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και αισθάνθηκαν τον εαυτό τους ξένο σώμα. Κατάλαβαν ότι δεν είμαστε ένας κομματικός μηχανισμός βολέματος και διαφθοράς, αλλά ένα κίνημα καθαρό με  ηθικές αξίες.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουν ανοιχτές τις πόρτες τους στον απλό κόσμο που αγωνίζεται για την επιβίωση του, στους ανθρώπους που θέλουν να λάμψει ο Ήλιος της δικαιοσύνης, σ’ αυτούς που έχουν το υψηλό ιδανικό να δούμε την πατρίδα μας ανεξάρτητη και ισχυρή.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ήταν, είναι και θα είναι ένα κίνημα που γεννήθηκε από ανθρώπους χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες και προσωπικές φιλοδοξίες. Όλοι μας μπήκαμε σε μια μάχη κατά της διαφθοράς, της προδοσίας, του ξεπουλήματος της πατρίδας και των διαπλεκόμενων συμφερόντων.

Έχουμε καθήκον και  υποχρέωση να συνεχίσουμε αυτό το δύσκολο αγώνα για την απελευθέρωση μας από την οικονομική κατοχή που μας έχει υποβάλει η Τρόικα με τους συνεργούς της στην Ελλάδα. Είμαστε η μόνη πολιτική δύναμη στην χώρα που έχει θέσεις, προτάσεις και διεξόδους για να βγάλουμε την Ελλάδα από το βούρκο.

Βουλευτής Κοζάνης

Ραχήλ Μακρή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.