Η «κάθαρση» του Γιάννη Αλαφούζου στον Παναθηναϊκού -και δεν είναι ανέκδοτο- φθάνει μέχρι και στον Χουάν Ραμόν Ρότσα!

Οι γνωστοί κύκλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός διοχέτευσαν «τη δυσαρέσκεια της διοίκησης για τις δηλώσεις του Ρότσα και την επίσπευση για σήμερα του προγραμματισμένου για αύριο ραντεβού με τον κ. Αλαφούζο» Τίποτα πια δεν μοιάζει απίστευτο όσο ο ιστορικός σύλλογος διοικείται από τη σημερινή του ηγεσία. Ο Ρότσα «τόλμησε» χθες, στο τέλος του αγώνα με την Προοδευτική, να εξάρει τον επαγγελματισμό και το ήθος του Βύντρα και του Σπυρόπουλου, να εναντιωθεί με τ΄ αντίποινα που σχεδιάζει η διοίκηση για την ήττα στη Βέροια και λίγη ώρα μετά, ο άνθρωπος- ίνδαλμα για τον κόσμο του ΠΑΟ, ο οποίος, σαν χθες, ήρθε στον Παναθηναϊκό πριν από 33 χρόνια, βγήκε ψεύτης από τη διοίκησή του!!!

«Υπήρξε μία ήττα που προκάλεσε πολύ μεγάλο θόρυβο. Η αιτία που βρίσκω για το αποτέλεσμα στη Βέροια είναι η μεγάλη κούραση», εξήγησε χτες ο Ρότσα, καταθέτοντας, έμμεσα, την πρώτη του διαφωνία με τον Αλαφούζο… Και έμπηξε το μαχαίρι πιο βαθιά στην αλήθεια προκαλώντας μεγαλύτερη δυσφορία στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ: «Υπάρχουν ποδοσφαιριστές με πολύ μεγάλη προσφορά. Ειδικά οι Βύντρα, Σπυρόπουλος, που είναι 100% επαγγελματίες και διακρίνονται για το ήθος τους. Ηρθε ένα ματς που ήμασταν όλοι κακοί. Και εγώ ήμουν κακός και ανέλαβα τις ευθύνες μου».

Σε… έξαλλη κατάσταση, οι γνωστοί κύκλοι της ΠΑΕ διοχέτευσαν «τη δυσαρέσκεια της διοίκησης για τις δηλώσεις του Ρότσα, την επίσπευση για σήμερα του προγραμματισμένου για αύριο ραντεβού με τον κ. Αλαφούζο», συμπληρώνοντας το εκπληκτικό… «η τοποθέτησή του έρχεται σε αντίθεση με το πνεύμα της συζήτησης που έγινε τη Δευτέρα μεταξύ του προέδρου και του ίδιου». Αρα, ο Ρότσα, είτε τρελάθηκε και είπε άλλα στον Αλαφούζο και άλλα χτες στη Νίκαια, είτε είναι εμφανής υποστηρικτής του πρίγκιπα Φεϊζάλ.

Το νέο σοκ αναστάτωσε την Παιανία πολύ περισσότερο, αφού κανείς, από τον τελευταίο πιτσιρικά μέχρι τους συνεργάτες του Χουάν επί σειρά ετών δεν ήταν δυνατόν να μείνει αδιάφορος.

Μεταστροφή
Η πρώτη μεταστροφή των… κύκλων ήρθε περίπου μισή ώρα αργότερα: «Καλούμε τον Χουάν αύριο (σήμερα), όχι για να τον διώξουμε, αλλά για να βρούμε μια κοινή γραμμή. Αν δεν τα καταφέρουμε, τότε είναι πιθανό το διαζύγιο». Κάπου εδώ η όλη υπόθεση ξεπέρασε τα όρια της γραφικότητας…

Η ταχύτητα των… κύκλων – διαρροών, χτες το βράδυ, άγγιξε αυτήν του φωτός! Η τρίτη τους διευκρίνιση έλεγε ότι «εμείς δεν είπαμε ποτέ ότι οι παίκτες είχαν εσκεμμένα κακή απόδοση, δεν θίξαμε κανέναν και απλά θέλουμε να συζητήσουμε με τον Χουάν τις επόμενες μεταγραφικές μας κινήσεις»…

Κάθε σχόλιο είναι περιττό. Οπως είναι περιττό να σημειώσουμε πως, με τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν και όσα τραγελαφικά έγιναν χτες το βράδυ, ο Ρότσα θα παραμείνει στον πάγκο του ΠΑΟ μόνο με θαύμα!

Το μεσημέρι, οι ίδιοι κύκλοι… φρόντισαν να κάνουν ξανά «πυρ και μανία» τους παίκτες, μεταφέροντας στα ΜΜΕ τη θέση της ΠΑΕ για την αντίδραση των ποδοσφαιριστών στην προπόνηση της Τρίτης: «Ας μην έχαναν με 3-0»!!!

Πριν από την υπόθεση Ρότσα θα ξεκαθαρίσει το θέμα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου. Σήμερα, η Γ.Σ. θ΄ αποφασίσει το ύψος του ποσού, το οποίο, πιθανότατα, θα είναι 28 εκατ. ευρώ, ενώ θα υπάρξει, εκτός απροόπτου, και παραίτηση δικαιώματος προτίμησης κάποιων παλαιών μετόχων.

Η πλευρά του πρίγκιπα Φεϊζάλ προσκλήθηκε χτες να δώσει το «παρών» και θα το κάνει (μέσω της δικηγόρου Κασσιανής Μιχοπούλου), ενώ αναμένεται να γίνει και παρουσίαση της πρότασης του Σαουδάραβα.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΑΡΕΣΚΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.