Ίσως πρώτη φορά, ξεκίνησε τη λειτουργία του το Χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, τόσο νωρίς, δήλωσε την Πέμπτη (20/12) στον Star-Fm 933, ο πρόεδρος του Φορέα διαχείρισης του Χιονοδρομικού κέντρου Βασιλίτσα, Βάιος Κόραβος.

«Εκτός από τις φθηνές υπηρεσίες που παρέχουμε ως φορέας, χωρίς ωστόσο να μειώνουμε τις παροχές, και οι ξενοδόχοι των Γρεβενών, αντιλαμβανόμενοι την κατάσταση που επικρατεί, έχουν χαμηλές τιμές,  για να μπορέσει ο κόσμος να ανέβει στο καλύτερο Χιονοδρομικό Κέντρο της Ελλάδας» …

«Δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια των επισκεπτών, όπου με τη βοήθεια της ομάδας των Διασωστών, επιβλέπουμε ανά πάσα στιγμή το τι συμβαίνει στο βουνό» , δήλωσε ο πρόεδρος επισημαίνοντας πως υπάρχει άριστη συνεργασία του φορέα τόσο με τον Δήμο όσο και με την Αντιπεριφέρεια Γρεβενών, με αποτέλεσμα ο δρόμος που οδηγεί στη Βασιλίτσα να παραμένει πάντα ανοιχτός.

«Επομένως, εκτός από το καλύτερο χιονοδρομικό κέντρο της Ελλάδας, με τις περισσότερες φυσικές πίστες, έχει και τις φθηνότερες τιμές» κατέληξε ο κ. Κόραβος.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη, και δείτε τις ομορφιές της Βασιλίτσας:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.