Σύλληψη 24χρονου για κατοχή ναρκωτικών – Εξιχνιάστηκε κλοπή σε Ιερό Ναό στο Γάβρο Καστοριάς

http://1.bp.blogspot.com/-uzIcRli708I/UNNm2vWlWQI/AAAAAAABRUw/bG8Z94KuoPg/s1600/%CE%94%CE%A4+%CE%A6%CE%9B%CE%A9%CE%A1%CE%99%CE%9D%CE%91%CE%A3+20-12-2012+(+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BA%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC+-+%CF%83%CF%85%CE%BB.+2%CE%B1%CE%BB%CE%BB+).jpg

Συνελήφθησαν την Τετάρτη (19-12) το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Α’ και  Β’ Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, δύο 35χρονοι αλλοδαποί, για παράβαση του νόμου «περί ναρκωτικών»  και του νόμου «περί όπλων».

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθησαν οι δύο  35χρονοι αλλοδαποί, κατά τη διάρκεια αγοραπωλησίας τριών (3) δεμάτων που περιείχαν κάνναβη.

Σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν παρουσία δικαστικού λειτουργού στις οικίες των συλληφθέντων, βρέθηκε και κατασχέθηκε στην οικία του ενός, ένα φυσίγγιο των 45mm.

Συνολικά κατασχέθηκαν (φωτογραφία):

  • τρία (3) δέματα, που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους τριών (3) κιλών και εκατόν εβδομήντα τριών (173) γραμμαρίων,
  • το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων δέκα πέντε (515) ευρώ,
  • ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και
  • τρία (3) κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα  οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σύλληψη 24χρονου για κατοχή ναρκωτικών

Την Τετάρτη (19-12) το απόγευμα στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης συνέλαβαν 24χρονο ημεδαπό, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού στο οικία του 24χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• δύο συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά είκοσι δύο κόμμα είκοσι οκτώ (22,28) γραμμάρια κάνναβης,
• ένα (1) μεταλλικό τρίφτη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Εξιχνιάστηκε κλοπή σε Ιερό Ναό στο Γάβρο Καστοριάς

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς, κλοπή από Ιερό Ναό στο Γάβρο Καστοριάς και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονου αλλοδαπού.

Ειδικότερα, μετά από αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο αλλοδαπός τον Μάιο του 2011, αφού έσπασε το παράθυρο του Ιερού Ναού, εισήλθε εντός αυτού και αφαίρεσε από το παγκάρι το χρηματικό ποσό των ογδόντα (80) ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καστοριάς, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 22χρονου αλλοδαπού, που κρατείται σε Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.