Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

To ΔΝΤ έκανε πάρτι με χαβιάρι, σολομό, τρούφα αξίας 500.000 δολαρίων

Δεκέμβριος 19th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ένα ρεπορτάζ που θα συζητηθεί στην Ελλάδα και τις χώρες που βρίσκονται κάτω από τον έλεγχο του ΔΝΤ, δημοσιεύει η Washington Post.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο διοργάνωσε το Σάββατο για τους εργαζομένους του, τις οικογένειές τους, τους συνταξιούχους του αλλά και άλλους με στενή σχέση με το Ταμείο. Στο χριστουγεννιάτικο πάρτι συγκεντρώθηκαν 7.000 καλεσμένοι οι απόλαυσαν τα εδέσματα από 7 διαφορετικές κουζίνες, κέντρα σερβιρίσματος και απεριόριστα ποτά με αγαπημένο την σαμπάνια.

Για τους καλεσμένους ήταν διαθέσιμο αναλυτικά το μενού το οποίο περιελάμβανε μεταξύ άλλων: χαβιάρι με κρέμα γάλακτος, στρείδια, καπνιστό σολομό, τρούφες και άλλα εντυπωσιακά φαγητά.
Οι χρόνοι για το σερβίρισμα των φαγητών ήταν αυστηρά οριοθετημένοι όπως άλλωστε και τα προγράμματα δημοσιονομικής προσαρμογής.

Συγκεκριμένα σερβιρίστηκαν: Ορεκτικά από 20:00 έως τις 21:30, φαγητό από 20:00 έως τις 23:00 και ποικιλίες τυριών και μπαγκετών από τις 22:30.

Το κόστος του γκαλά σύμφωνα με τις εκτιμήσεις κυμάνθηκε από 350 έως 500 χιλιάδες δολάρια.

H εφημερίδα αναφέρθηκε και στην Ελλάδα κάνοντας έναν παραλληλισμό σχετικά με το κόστος: «Σιγά το ποσό! Μόνο από την Ελλάδα το ΔΝΤ θα εισπράξει φέτος κοντά στα 900 εκατομμύρια δολάρια από πληρωμές τόκων».

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

This entry was posted on Τετάρτη, Δεκέμβριος 19th, 2012 at 14:03 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply