Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Απόστολος (Τάκης) Πήχας: «Τα Γρεβενά σήμερα και χθες» … (Φωτογραφίες)

Δεκέμβριος 19th, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://3.bp.blogspot.com/-whMtGtHodrw/UNH4uc0b7NI/AAAAAAABQqo/uw6HVI1FDPQ/s1600/PC153406.JPGΈνα μαγευτικό ταξίδι στο χθες, επιφύλαξε στους παρευρισκόμενους, ο λάτρης της ιστορίας των Γρεβενών Απόστολος Πήχας. Η παρουσίαση, έγινε το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, στο κέντρο πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων: 100 χρόνια Ελεύθερα Γρεβενά.

Δεκάδες φίλοι της ιστορίας του τόπου μας, όλων των ηλικιών, παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον, ένα βίντεο που «έντυσε», με ιδιαίτερο τρόπο ο Απόστολος Πήχας, με αμέτρητες εικόνες του χθες αλλά και του σήμερα.

Ο χρόνος, «γύρισε» πολλά χρόνια πίσω, και έφερε σε όλους μας θύμησες από τα νεανικά μας χρόνια. Τότε που η πόλη μας ήταν αγνώριστη και σίγουρα άγνωστη στους νεώτερους θεατές.

Στο «ταξίδι» στο χθες, βρέθηκαν ο Βουλευτής Ν.Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης, ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών Χρήστος Παρασκευαΐδης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γρεβενών Ανδρέας Τόσκας και πλήθος κόσμου.

Τον Τάκη Πήχα, προλόγισε η κα Κλειώ Λαδά- Παπαστεργίου.

Με το υλικό που συγκεντρώσαμε, ας κάνουμε μία βόλτα στο κέντρο της πόλης μας, γυρίζοντας όμως τον χρόνο πολλά χρόνια πίσω… (Κάντε κλικ για μεγέθυνση)

Περισσότερα από τα Γρεβενά του χθες, βρείτε στο Facebook

This entry was posted on Τετάρτη, Δεκέμβριος 19th, 2012 at 19:55 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply