Επίσημος Προσκεκλημένος του Γενικού Προξένου της Ελλάδας Γιάννη Πεδιώτη

http://1.bp.blogspot.com/-7fLzMIu-ZYk/UM_29X1dYmI/AAAAAAABQFI/HYQ-T7E5cKE/s1600/DSC02907.JPGΤην ανάγκη αποκατάστασης και συντήρησης του Ελληνικού Προξενείου στην Κορυτσά, όπου υπηρέτησε πριν αρκετές δεκαετίες ως Πρόξενος, ο μεγάλος Έλληνας ποιητής μας Γιώργος Σεφέρης, τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής.

Προσκεκλημένος του Γενικού Προξένου της Ελλάδας στην Κορυτσά Γιάννη Πεδιώτη, ο κ. Δακής παραβρέθηκε στη συναυλία που έδωσε η χορωδία της Πτολεμαΐδας “Τροβαδούρος”, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012, στο Θέατρο “Τσαγιούπι” και τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

http://1.bp.blogspot.com/-Ez4kNYGv0X8/UM_25n0V-GI/AAAAAAABQFA/TipUebgn0Ok/s1600/DSC02895.JPG

Το πρωί της ίδιας μέρας ο Περιφερειάρχης παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία, στον καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως, όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κορυτσάς κ. Ιωάννης, παρουσία του Γενικού προξένου, της Δημάρχου Εορδαίας Παρασκευής Βρυζίδου και τοπικών φορέων της Κορυτσάς.

http://1.bp.blogspot.com/-K8rCzGNZWIk/UM_21oo_C5I/AAAAAAABQE4/vHHQKxj_lgY/s1600/DSC02860.JPG

Δείτε τη δήλωση του Περιφερειάρχη έξω από το κτίριο του ελληνικού προξενείου στην Κορυτσά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.