Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Θεσσαλονίκη: Συνταξιούχος καθηγητής βρέθηκε νεκρός σε κάδο απορριμμάτων

Δεκέμβριος 17th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ο κάδος ανακύκλωσης, εντός του οποίου βρέθηκε το πτώμα του άτυχου συταξιούχου καθηγητήΣτα άτομα τα οποία ενδεχομένως να είχαν πάει στο σπίτι του με το πρόσχημα της ενοικίαση κάποιου από τα διαμερίσματά του, έχει εστιάσει η αστυνομία τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας του 79χρονου καθηγητή στη Θεσσαλονίκη.

Οι δράστες τον σκότωσαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης και στη συνέχεια πέταξαν το πτώμα του σε κάδο ανακύκλωσης στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών.

Το μακάβριο εύρημα έκαναν δημοτικοί υπάλληλοι του τομέα Καθαριότητας.

Ο συνταξιούχος καθηγητής διέμενε κοντά στην περιοχή όπου βρέθηκε το πτώμα του -επί της οδού Σκεπαστού- και τα ίχνη του είχαν χαθεί από την περασμένη Τρίτη.

Δύο 24ωρα αργότερα δηλώθηκε η εξαφάνισή του από συγγενικό του πρόσωπο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 69χρονος ήταν ιδιοκτήτης μικρών διαμερισμάτων στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών και της Αγίου Δημητρίου, τα οποία διέθετε προς ενοικίαση, ως επί το πλείστον σε αλλοδαπούς.

Η αστυνομία έχει στα χέρια της κατάλογο με τα ονόματα των ενοικιαστών του, ερευνώντας το ενδεχόμενο ο δράστης να προέρχεται από αυτόν τον κύκλο και να είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα.

Ήδη έχουν γίνει προσαγωγές υπόπτων -ενοικιαστών- οι οποίοι ανακρίνονται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με γείτονές του, ο άτυχος άνδρας συνήθιζε να συλλέγει ανακυκλώσιμα υλικά και παλιά αντικείμενα.

ΕΘΝΟΣ

This entry was posted on Δευτέρα, Δεκέμβριος 17th, 2012 at 22:52 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply