Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Εκδήλωση γνωριμίας από το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο του Δήμου Γρεβενών

Δεκέμβριος 17th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Γρεβενών θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση Γνωριμίας με την κοινωνία των Γρεβενών του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Δήμου Γρεβενών, με προσκεκλημένο ομιλητή τον κ. Γεώργιο Θ. Παυλίδη, Καθηγητή Μαθησιακών Δυσκολιών Παν/μίου Μακεδονίας, ο οποίος θα δώσει διάλεξη με θέμα: «Εγκέφαλος & Μάθηση στο σπίτι & στο σχολείο».

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό, μπορεί δηλαδή να την παρακολουθήσει ο οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται ανεξάρτητα εάν είναι ή όχι ήδη εγγεγραμμένος στο Α.Λ.Π..

Την ίδια ημέρα και στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθούν και εγγραφές για την πρώτη διδακτική περίοδο 2012-2013 του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Δήμου Γρεβενών (Α.Λ.Π.).,και συγκεκριμένα για τον α’ κύκλο μαθημάτων με θέμα:: «Σωματική & ψυχική Υγεία» και β’ κύκλο μαθημάτων με θέμα:: «Σύγχρονα Κοινωνικά προβλήματα».

http://1.bp.blogspot.com/-M98DPZXEi_U/UM9cfy7CwbI/AAAAAAABP9g/ZE5eo2DVVOo/s1600/12123232.jpg

Επίσης συνεχίζονται και ηλεκτρονικά οι εγγραφές από την ιστοσελίδα: www.alp.edu.gr κατεβάζοντας, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την ανάλογη αίτηση, αλλά και με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@alp.edu.gr
Στις εγγραφές τηρείται αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

Υπενθυμίζεται ότι οι διαλέξεις θα είναι 3ωρης διάρκειας, σε εβδομαδιαία βάση, κάθε Τετάρτη ώρες 17:00 έως 20:00.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι πολίτες που το επιθυμούν, χωρίς καμιά προϋπόθεση, καταβάλλοντας το συμβολικό ποσό εγγραφής των 60 ευρώ ανά κύκλο, ενώ με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Πληροφορίες: κα Ελένη Βουγιούκαλου, Τηλ.: 6936492842, και στην ιστοσελίδα: www.alp.edu.gr

 

This entry was posted on Δευτέρα, Δεκέμβριος 17th, 2012 at 21:52 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply