Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Απεργούν σήμερα οι εργαζόμενοι στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Δεκέμβριος 17th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Απεργούν σήμερα οι εργαζομενοι στο ΤΤΤην κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για σήμερα Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε ο σύλλογος εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΤΤ), παράλληλα με τη διοργάνωση συλλαλητηρίου και πορείας στο κέντρο της Αθήνας.

«Αμφισβητούμε τις παράνομες και αδιαφανείς μεθοδεύσεις της Τράπεζας της Ελλάδος, που επιδιώκουν το σπάσιμο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου σε καλή και κακή τράπεζα και κατ’ επέκταση τη διάλυσή του. Απορρίπτουμε την έκθεση της Τραπέζης της Ελλάδος για τη μη βιωσιμότητα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, η οποία στηρίχτηκε σε κατασκευασμένα στοιχεία», αναφέρουν οι εργαζόμενοι του ΤΤ, στη σχετική ανακοίνωση.

Οι εργαζόμενοι τάσσονται υπέρ της ανακεφαλαιοποίησης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και της ίσης μεταχείρισης με τις «συστημικές τράπεζες».

This entry was posted on Δευτέρα, Δεκέμβριος 17th, 2012 at 08:51 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply