Τα παιδιά της σχολικής εφημερίδας Αλογόμυγας ξεκίνησαν την Κυριακή 16/12 ζωντανή εκπομπή που θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 14:00 από  Studio 2 του Star-Fm 933

Καλεσμένοι των νέων “δημοσιογράφων”  της 1ης εκπομπής, οι υπεύθυνοι των Πολιτιστικών εκδηλώσεων της Α/Βαθμιας και Β/Βάθμιας εκπαίδευσης Γρεβενών Στέργιος Πουρνάρας και Ξένια Φωτίου, που μίλησαν για τις εδηλώσεις που θα γίνουν φέτος και που τα έσοδά τους θα διατεθούν στον Σύλλογο Αλληλεγγύης Γρεβενών “Ελπίδα” :

Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στο Κέντρο πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών στις 18:00 με 22:00 Έκθεση -Bazaar δημιουργιών μαθητών και εκπαιδευτικών, ενώ από τις 20:00 μέχρι τις 21:30 την ίδια μέρα “Χορεύουμε και τραγουδάμε για την Ελπίδα” .

Στη συνέχεια η τρίτη καλέσμένη της εκομπής κα Ευαγγελία Μπόγκια, πρόεδρος του Συλλόγου Ελπίδα, μίλησε για το τεράστιο έργο του Συλλόγου Αλληλεγγύης στον Νομό Γρεβενών.

Ακούστε:

Δείτε φωτογραφίες: (Κάντε κλικ για μεγέθυνση)

Δείτε:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.