Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και την Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε αγώνα για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Και οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες να πετύχουν ένα τέρμα, αυτό όμως δεν ήρθε.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν ξεκινήσει πολύ καλά το φετινό πρωτάθλημα και σίγουρα χρειάζονται τους βαθμούς προκειμένου να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση. Το παιχνίδι στα πρώτα δέκα λεπτά ήταν καθαρά αναγνωριστικό χωρίς καμία ομάδα να δημιουργεί υποψία ευκαιρίας.

Οι γηπεδούχοι με ατομικές προσπάθειες, κυρίως, του Γιαννιώτα, προσπαθούσαν να φανούν απειλητικοί στα πρώτα 25 λεπτά, ωστόσο η Ξάνθη έδειχνε λίγο πιο δραστήρια. Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι ότι η Ξάνθη, μαζί με τον Αρη, είναι οι μοναδικές ομάδες που δεν έχουν κερδίσει ακόμα εκτός έδρας.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήρθε στο 28΄ για τους γηπεδούχους, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Αγκάνθο έπιασε την κεφαλιά από πολύ κοντά, με τον Λοντίγκιν να αποκρούει ενστικτωδώς. Αυτή ήταν και η μοναδική ευκαιρία των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο. Αντίθετα η Ξάνθη στο 39΄ έχασε σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Ο Μαρίν βγήκε από τα δεξιά στην αντεπίθεση, έκανε παράλληλα τη σέντρα, ο Ονουάτσι προσπάθησε να κοντρολάρει, έπιασε το σουτ ανενόχλητος στο ύψος της μικρής περιοχής, όμως η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ, απόρροια του κακού κοντρόλ και εν συνεχεία του επίσης κακού σουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και άρχιζε να πιέζει την Ξάνθη και το 53΄ έχασε τρομερή διπλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Μετά από πολύ καλή συνεργασία των γηπεδούχων, ο Γιαννιώτας έκανε αρχικά το σουτ, ο Λοντίγκιν με μια εξαιρετική απόκρουση κράτησε την μπάλα μακριά από την εστία του, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Καραγιάννη (που παρεμπιπτόντως έκανε και το ντεμπούτο του στη Σούπερ Λίγκα), ο οποίος ανενόχλητος από πολύ καλό σημείο έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 82ο λεπτό ήταν σειρά των φιλοξενούμενων να χάσουν μια πολύ καλή ευκαιρία για γκολ. Ο Ονουάτσι βγήκε τετ-α-τετ με τον Βελλίδη, με τον γκολκίπερ του Άρη να αποκρούει εξαιρετικά και να κρατάει το 0-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Tα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Αρης – Skoda Ξάνθη για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καραγιάννης, Παπαστεριανός, Αγκάνθο – Μάνταλος, Κομεσίδης, Μαρσελίνιο, Φλίσκας

ΆΡΗΣ (Λούκας Αλκαράθ): Βελλίδης, Γιαννίτσης, Καζναφέρης, Αγκάνθο (80΄ Αγγελούδης), Παπαστεριανός, Πουλίδο, Γιαννιώτας, Μαργαρίτης, Σουνάς, Καραγιάννης (77΄ Τριαντάφυλλάκος), Νούνο Κοέλιο (89΄ Οικονομόπουλος)

ΞΑΝΘΗ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Βάλλας, Κομεσίδης, Φλίσκας, Μάνταλος (79΄ Μπαξεβανίδης), Γούτας, Μαρίν (71΄ Μαρκόφσκι), Μπέρτος, Μαρσελίνιο (66΄ Πλατέλλας), Ονουάτσι, Ντάνι

 

ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.