Προδότες χαρακτήρισε τους αποχωρήσαντες από τους ΑΝΕΛ βουλευτές Κώστα Μαρκόπουλο και Γιάννη Κουράκο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος

Mε βαρείς χαρακτηρισμούς καταφέρθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος κατά των αποχωρησάντων βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστα Μαρκόπουλου και Γιάννη Κουράκου.

Ο κ. Καμμένος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ έκανε λόγο για “προδότες” και “καβάτζες”, αναφέροντας ότι η συγκυβέρνηση έχει πέσει, έχει απολέσει τη δεδηλωμένη με 150 βουλευτές, και γι’ αυτό υπάρχει αποστασία, όπως την αποκάλεσε, στους ΑΝΕΛ.

“Δεν είναι αποδεκτή η αποστασία πάνε να γίνουν το δεκανίκι του Σαμαρά τελείωσαν οι ρεζέρβες, το ΠΑΣΟΚ τελείωσε. Θέλουν δυο προδότες τους βρήκαν” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κατήγγειλε δε σχέδιο στήριξης της κυβέρνησης με τη συνεργασία των αποχωρησάντων βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστα Μαρκόπουλου και Γιάννη Κουράκου, αλλά και της Χρυσής Αυγής.

Αναφερθείς, το περιβόητο non paper είπε: “Δεν έχει γραφτεί από κομπιούτερ των ΑΝΕΛ το non paper. Δεν έχει πρωτοκολληθεί από την Προεδρία της Δημοκρατίας. Zητήσαμε να γίνει γραφολογική εξέταση”.

Μεταξύ άλλων, τόνισε πως οι ΑΝΕΛ δεν είναι δεξιό κόμμα. “Οι ΑΝΕΛ είναι δημοκρατικό – πατριωτικό κέντρο και είναι κατά του φεντεραλισμού που επιδιώκει να καταργηθεί η έννοια του έθνους – κράτους για να μην υπάρχει ελληνική εξουσία και να καρπωθούν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές μας. Θα συγκρουστούμε με τα όργανα της νέας τάξης πραγμάτων”, είπε.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιτέθηκε και στον πρωθυπουργό χαρακτηρίζοντάς τον ως εκπρόσωπο της νέας τάξης πραγμάτων, ενώ για το ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι “έχουμε τεράστιες διαφορές στα εθνικά θέματα, ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει στην υψηλή φορολογία, εμείς πιστεύουμε στην ελεύθερη αγορά”.

Τέλος τόνισε ότι ο Γιώργος Βουλγαράκης “είναι ΝΔ, είναι Σαμαράς”, προσθέτοντας ότι “είμαστε και θα είμαστε αντίθετοι με το Βουλγαράκη” καυτηριάζοντας σχετικό δημοσίευμα για συνεργασία των δυο ανδρών. “Να σταματήσουν οι γελοιότητες για Βουλγαράκη”.

Γεωργιάδης: Πόσο πιο γελοίος πια

Βροχή έπεφταν οι αναρτήσεις στο Twitter από τον Άδωνι Γεωργιάδη ενόσο ο Π. Καμμένος μιλούσε στον ΣΚΑΙ.

Αναφερθείς για στο γεγονός πως ο κ. Καμμένος δε κατέθεσε μήνυση ακόμα καθώς δεν έγινε γραφολογική εξέταση σε τυπωμένο χαρτί, σχολίασε καυστικά: “Πόσο πιο γελοίος πια”.

“Ανακεφαλαιώνοντας από την συνέντευξη Καμμένου: Μαρκόπουλος-Κουράκος θα στηρίξουν Σαμαρά. Παίρνουν το κατιτίς τους. Εγώ είμαι Λούνα Πάρκ. και την μήνυση για το non paper δεν την έχει κάνει διότι: α)δεν έχει πρωτοκολληθεί (υπάρχει έστω κι ένα non paper με αριθμό πρωτοκόλλου;) β) διότι δεν έγινε η γραφολογική εξέταση σε τυπωμενο από εκτυπωτή κείμενο (προκαλώ τους ΑΝΕΛ να μας εξηγήσουν πώς γίνεται αυτό…). Ομολογώ μετά ταύτα ότι ζητώ δημοσίως Συγγνώμη από τον…Καραγκιόζη!”, έγραψε μεταξύ άλλων.

Σημειώνεται ότι το Σάββατο πάλι άναψαν τα αίματα στο Twitter όταν μία ερώτηση από φίλο του προέδρου των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένου προκάλεσε την προσβλητική απάντηση του τελευταίου, αποκαλώντας τον Άδωνι Γεωργάδη “εθνικό μα…α”.

News247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.