Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κοζάνη: Τρεις γιατροί στο Μποδοσάκειο και ένας στο Μαμάτσειο

Δεκέμβριος 15th, 2012 by Χρήστος Μίμης

ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ

Διακόσιες θέσεις επικουρικών γιατρών ποροκηρύχτηκαν για τα νοσοκομεία όλης της χώρας, με απόφαση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου.

Μεταξύ αυτών προκηρύχτηκαν τέσσερις θέσεις για τα νοσοκομεία του νομού Κοζάνης. Ειδικότερα, τρεις επικουρικοί γιατροί με ειδικότητες παθολόγου, νεφρολόγου και εντατικολόγου, προορίζονται για το Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Ένας νεφρολόγος προορίζεται για το Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης.

Οι προσλήψεις των παραπάνω γιατρών θα ανακουφίσουν κάπως τα νοσοκομεία της περιοχής, τα οποία έχουν μεγάλη έλλειψη ιατρικού προσωπικού, αρκεί αυτή η προκήρυξη να είναι γόνιμη, σε αντίθεση με τις συνήθεις άγονες προκηρύξεις. Γι’ αυτό η διοίκηση των διασυνδεομένων νοσοκομείων Μποδοσάκειου και Μαμάτσειου ξεκινά αγώνα δρόμου, προκειμένου μετά την προκήρυξη των θέσεων να βρει ενδιαφερόμενους γιατρούς.

Τέλος να σημειωθεί ότι αυτή η προκήρυξη δεν σχετίζεται με το πολύκροτο θέμα της παθολογικής κλινικής του Μποδοσάκειου. Γι’ αυτό διοίκηση και φορείς ζητούν κατεπείγουσα προκήρυξη, με συνοπτικές διαδικασίες, ώστε να λυθεί το γρηγορότερο το σοβαρό πρόβλημα της παθολογικής κλινικής του Μποδοσάκειου, στην οποία βρέθηκε προσωρινή λύση, αλλά εξακολουθεί να απειλείται με λουκέτο.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ στον ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ

This entry was posted on Σάββατο, Δεκέμβριος 15th, 2012 at 11:05 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply