Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ετοιμάζονται για το τέλος του κόσμου!

14 Δεκεμβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ

http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/26F6DBB1498EA736C577351F83C5F268.jpg
Η 21η Δεκεμβρίου πλησιάζει – απειλητικά. Μία εβδομάδα, πάνω-κάτω, μένει για να ολοκληρωθεί το ημερολόγιο των Μάγια. Μία εβδομάδα μένει και για να έρθει και η συντέλεια του κόσμου, σύμφωνα με τις προβλέψεις των καταστροφολόγων. Μέχρι τότε, αρκετοί σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης δεν περιμένουν με σταυρωμένα χέρια.

Στην Κίνα και στη Ρωσία αγοράζουν με τα τσουβάλια σπίρτα, κεριά, κονσέρβες και ό,τι άλλο μπορεί να τους είναι χρήσιμο την «ημέρα της κρίσης». Στην Αμερική οι κατασκευαστές καταφυγίων κάνουν χρυσές δουλειές. Και στη Γαλλία, όσοι πιστεύουν στις κινδυνολογίες, ετοιμάζονται να ανέβουν σε ένα βουνό, στο χωριό Μπιγκαράς των Πυρηναίων, όπου – πιστεύουν – θα τους σώσουν εξωγήινοι. Το συγκεκριμένο μέρος, σύμφωνα με το κίνημα New Age, είναι ένα «γκαράζ εξωγήινων», εκεί από όπου θα εγκαταλείψουν τη Γη, παίρνοντας μαζί τους λίγους τυχερούς ανθρώπους.

Και ενώ όλοι αυτοί παίρνουν πολύ σοβαρά τον Αρμαγεδδώνα της 21ης Δεκεμβρίου, άλλοι τον χρησιμοποιούν ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να βγάλουν κέρδος. Στην Τουρκία, το Σιρίντζε, ένα μικρό ορεινό χωριό κοντά στην αρχαία Εφεσο, γνωρίζει ήδη πρωτόγνωρη τουριστική άνθηση. Ο κόσμος σπεύδει πιστεύοντας ότι θα σωθεί επειδή το χωριό έχει θετική ενέργεια.

ΤΑ ΝΕΑ

This entry was posted on Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου, 2012 at 19:31 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply