Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τη γραμμή του δημότη εγκαινιάζει ο δήμος Κοζάνης

Δεκέμβριος 13th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Μία νέα τηλεφωνική γραμμή άμεσης επικοινωνίας με τους Δημότες εγκαινιάζει ο Δήμος Κοζάνης. Ο τηλεφωνικός αριθμός 24610 34000, η «γραμμή του δημότη», δίνει την δυνατότητα στους πολίτες του Δήμου Κοζάνης να καλούν για οποιοδήποτε ζήτημα καθημερινότητας που τους απασχολεί και αφορά τομείς ευθύνης του Δήμου, δίνοντας λύσεις σε πληθώρα αιτημάτων.

Το λογισμικό που πλέον διαθέτει ο δήμος έπειτα από την λειτουργία της γραμμής, παρέχει την δυνατότητα στον πολίτη να καλεί στο 24610 34000, να αναφέρει στο τηλεφωνικό κέντρο το αίτημά του, το οποίο στη συνέχεια το καταχωρεί και το δρομολογεί αυτόματα στο αντίστοιχο τμήμα, το οποίο αποδέχεται το αίτημα και προχωράει στην διεκπεραίωσή του. Όταν το αίτημα διεκπεραιωθεί ακολουθεί ενημέρωση του δημότη με τηλεφώνημα, sms ή email.

Η γραμμή ξεκινά πιλοτικά τη λειτουργία της στις 17 Δεκεμβρίου, ενώ θα τεθεί σε πλήρη εφαρμογή από τις αρχές του 2013, εξυπηρετώντας τους πολίτες σε 24ωρη βάση.

ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

This entry was posted on Πέμπτη, Δεκέμβριος 13th, 2012 at 09:02 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply