ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Τέσσερα λεωφορεία που μετέφεραν παράνομα μετανάστες από την Ελλάδα προς την Αλβανία, κατέσχεσαν οι αστυνομικές αρχές της Καστοριάς, κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων που διενήργησαν χτές βράδυ.

Η οργανωμένη επιχείρηση στήθηκε στη διασταύρωση των Μανιάκων Καστοριάς, στο πλαίσιο της πάταξης της παράνομης μετανάστευσης και του διασυνοριακού εγκλήματος από αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς.

Ήταν λίγο πριν από τις 11 το βράδυ όταν άρχισαν να φτάνουν στο σημείο τα λεωφορεία αλβανικών εταιριών, κατευθυνόμενα προς το Τελωνείο Κρυσταλλοπηγής, μεταφέροντας επιβάτες από την Ελλάδα προς την Αλβανία.

Συνολικά διενεργήθηκαν έλεγχοι σε τέσσερα λεωφορεία και σε ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο. Οι οδηγοί των λεωφορείων, αλβανικής υπηκοότητας, ηλικίας 36, 37, 58 και 55 ετών, μετέφεραν έξι ομοεθνείς τους μη νόμινους μετανάστες, ηλικίας 60, 41, 21 ,19, 40 και 35 χρονών προς το εξωτερικό της χώρας.

Επίσης, δύο αλλοδαποί, ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας και μία 42χρονη υπήκοος Γεωργίας, μετέφεραν 43χρονο μη νόμιμο μετανάστη, υπήκοο Αλβανίας.

Οι συνολικά έξι μεταφορείς και οι ισάριθμοι παρανόμως μεταφερόμενοι συνελήφθησαν. Οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς κατέσχεσαν τέσσερα λεωφορεία, ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο και τρία κινητά τηλέφωνα. Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Καστοριάς.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ στον ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.