Ανοιξε ο ασκός του Αιόλου στους Ανεξάρτητους Ελληνες – Απάντηση Καμμένου μέσω twitter

Γ. Μανώλης: Αληθινό το non paper των ΑΝ.ΕΛ. στον Κ. Παπούλια τον Μάιο«Η αποστασία αρχίζει πάντα με τους επαγγελματίες τύπου Μανώλη. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ….ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ» δήλωσε ο κ. Καμμένος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, με αφορμή τις δηλώσεις του Γιάννη Μανώλη, στον τηλεοτπικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Ο τελευταίος είχε καταγγείλει στο σταθμό ότι το ανυπόγραφο non paper έγγραφο στα μέσα Μαΐου που έκανε λόγο για ψήφο ανοχής των ΑΝΕΛ σε περίπτωση εθνικού κινδύνου- όντως δόθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από τον Πάνο Καμμένο.

«Ο Καμμένος έδωσε το non paper για να μπει στη συγκυβέρνηση για να μπει υπουργός Άμυνας. Έκανε το πρώτο λάθος που το έδωσε, και το δεύτερο που έβγαλε ψεύτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» ανέφερε χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για γκέλα.

Αποκάλεσε δε, «λαγό» τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων λέγοντας ότι «συγκαλεί τα όργανα και φεύγει, πρώτη φορά είδα έναν πρόεδρο να γίνεται λαγός. Δε θέλει κόμμα, ούτε συνέδριο ούτε τίποτα. Δε λειτουργεί τίποτε στο κόμμα».

Μετά τα tweets του προέδρου του κόμματος, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με επίσημη ανακοίνωσή τους τονίζουν: «Η αποστασία ξεκινά πάντα από έμμισθους επαγγελματίες τύπου Μανώλη. Ανήκει πλέον στη δικαιοδοσία της Δικαιοσύνης. Καλό ταξίδι, είμαστε πολλοί, είμαστε Ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες».

Απαντώντας στο «καλό ταξίδι» ο κ. Μανώλης είπε στον ΒΗΜΑ FM ότι έχει ήδη φύγει από το κόμμα. «Έχω παραιτηθεί στους συνεργάτες μου. Άλλωστε δεν υπάρχουν όργανα στο κόμμα» τόνισε.

«Θα ήταν χειρότερο να παραμείνω σε ένα κόμμα που ο Καμμένος λέει άλλα το πρωί και άλλα το βράδυ.Ας μου κάνει μήνυση. Υπάρχουν μαρτυρίες βουλευτών και στελεχών. Να μου φέρει στοιχεία ότι κάνω αποστασία» πρόσθεσε.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.