Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κλειστά τα σχολεία στα Γρεβενά – Δύο ανακοινώσεις που ήρθαν όμως αργά…

Δεκέμβριος 11th, 2012 by Χρήστος Μίμης

(Ανανεωμένο)Κλειστά τα σχολεία την Τρίτη στα Γρεβενά. Η έντονη χιονόπτωση συνεχίζεται αυτή την ώρα και στην πόλη των Γρεβενών. Το ύψος του χιονιού, σύμφωνα με πληροφορίες του Star-Fm.gr από το γραφείο της πολιτικής προστασίας, σε περιοχές του ορεινού όγκου, ξεπερνά τα 20 εκατοστά. Σε όλο τον νομό, από νωρίς το πρωί, βρίσκονται αποχιονιστικά μηχανήματα για την αποφυγή αποκλεισμού των δρόμων.

Ο αγώνας …συνεχίζεται.

Το Star-fm.gr, είχε συνεχή ενημέρωση από τους αντιδημάρχους:  Παναγιώτα Τσιώτα-Μπαλοδήμου,  Βάιο Κόραβο και Κώστα Παλάσκα.

Η ανακοίνωση για το κλείσιμο των σχολείων ήρθε πρώτα από την Αντιπεριφέρεια Γρεβενών στις 08:04πμ:

Από το γραφείο τύπου του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, ανακοινώνεται ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών τα Σχολεία στο Δήμο Γρεβενών θα παραμείνουν κλειστά για σήμερα Τρίτη, 11.12.2012.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών

Η ανακοίνωση από τον Δήμο Γρεβενών ήρθε στις 08:17 πμ:

Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη, λόγω των άσχημων  καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Δήμο Γρεβενών για σήμερα Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012 τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Γρεβενών θα παραμείνουν κλειστά.

ΥΓ Star-Fm.gr: Τα σχολεία ξεκινούν στις 08:10 πμ και στις 08:20πμ. Σίγουρα οι μαθητές θα έπρεπε να ενημερωθούν πολύ νωρίτερα, αφού δυστυχώς πολλά παιδιά μετακινήθηκαν… άσκοπα.

ΥΓ2: Καλό Χειμώνα.

This entry was posted on Τρίτη, Δεκέμβριος 11th, 2012 at 08:01 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply