Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: «100 χρόνια από την απελευθέρωση της Δυτικής Μακεδονίας (Στιγμές – Πρόσωπα – Γεγονότα – Εικόνες)»…

Δεκέμβριος 11th, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://1.bp.blogspot.com/-DVaXmyAYhLc/UMYvCg5up1I/AAAAAAABOg0/2R5MaMORrjY/s1600/2.jpgΗ Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Γρεβενών και τα Αρχεία Ν. Γρεβενών έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην έκθεση: «100 χρόνια από την απελευθέρωση της Δυτικής Μακεδονίας (Στιγμές – Πρόσωπα – Γεγονότα – Εικόνες)».

http://4.bp.blogspot.com/-etdSenVVy74/UMYvBcQKkeI/AAAAAAABOgw/FxIG0wWHSoY/s1600/1.pngΗ οργάνωση της είναι το αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας των Βιβλιοθηκών και των Γ.Α.Κ.- Αρχείων της Δυτικής Μακεδονίας, με σκοπό την ανάδειξη του υλικού τους που αφορά τον αγώνα για την απελευθέρωση.

Η έκθεση –καθώς εντάσσεται στα πλαίσια εορτασμού του Δήμου μας για την εκατονταετηρίδα από την απελευθέρωση των Γρεβενών- θα φιλοξενηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού του.

Με μεγάλη ευχαρίστηση σας περιμένουμε στα εγκαίνιά της, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:00 μ.μ

Ο Προϊστάμενος της ΚΔΒΓ
Ζαγκανίκας Σίμος

Η Προϊσταμένη των Γ.Α.Κ.- Αρχείων Ν. Γρεβενών
Ματσαρίδου Μάρθα

This entry was posted on Τρίτη, Δεκέμβριος 11th, 2012 at 09:19 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply