Πώς θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να βγάλετε 7.600.000 ευρώ για μία…φιλική συμμετοχή; Λίγοι άνθρωποι μπορούν – είναι η αλήθεια – να πετύχουν κάτι τέτοιο στη ζωή και την καριέρα τους!

http://4.bp.blogspot.com/-XgXeB0108uQ/UMKOlvIFe-I/AAAAAAAAdPA/ihWDrsvkYRY/s1600/Federer_serve_Final%255B1%255D_b2.jpgΈνας από αυτούς είναι και ο παγκοσμίου φήμης Ελβετός τενίστας, Ρότζερ Φέντερερ. Για την ακρίβεια, θα δώσει έξι φιλικούς αγώνες, τους οποίους προγραμμάτισε ο μάνατζερ του, Τόνι Γκόντσικ στη Βραζιλία, στην Αργεντινή και στην Κολομβία.

Ο Φέντερερ επισκέπτεται για πρώτη φορά τη Νότια Αμερική και οι χορηγοί δυσκολεύτηκαν πολύ για να δανειστούν το άστρο του. Πλουσιότερος κατά 7.600.000€ θα γίνει ο 31χρονος Ελβετός από την παραμονή του στη Λατινική Αμερική. Μπορεί να έχασε από τον Τόμας Μπελούτσι στον πρώτο αγώνα του στο Σάο Πάουλο και ενδεχομένως να ηττηθεί και από τον Τζο-Βίλφριντ Τσόνγκα το Σάββατο (8/12), αλλά δεν θα χάσει ευρώ. Μάλιστα εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, ώστε να κατακτήσει επιτέλους το χρυσό μετάλλιο στο μονό των ανδρών.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος βρέθηκε πριν από δύο εβδομάδες στη Βραζιλία, έφυγε πλουσιότερος από εκεί κατά 800,000 ευρώ. Αυτές τις μέρες βρίσκεται στο ιδιωτικό νησί Νέκερ του Ρίτσαρντ Μπράνσον μαζί με άλλους παίκτες, για να παίξει σε τουρνουά με celebrities έναντι αδράς αμοιβής φυσικά. Σύμφωνα με το πρακτορείο DPA οι τενίστες που βρίσκονται από το Νο5 μέχρι το Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης αμείβονται με 115,000 ευρώ για κάθε παιχνίδι.

Όσο για τον Φέντερερ, στις 15 Δεκεμβρίου θα είναι ελεύθερος να ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά, όπου θα λάβει μέρος απευθείας στο Αυστραλιανό Όπεν.

24h.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.