Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Την Τρίτη θα αναρτηθούν τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών

Δεκέμβριος 10th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Στον ιστότοπο της Βουλής οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασής τους για το οικονομικό έτος 2011

Την Τρίτη θα αναρτηθούν τα «πόθεν έσχες» των πολιτικώνΣτον ιστότοπο της Βουλής θα αναρτηθούν από αύριο το πρωί στις 11.00, οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης όλων των υπόχρεων πολιτικών για το οικονομικό έτος 2011 και θα παραμείνουν στο διαδίκτυο για ένα μήνα, μέχρι το πρωί της 11ης Ιανουαρίου 2013.

Αύριο στην ιστοσελίδα της Βουλής τα «πόθεν έσχες»Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του προέδρου της Επιτροπής για τον έλεγχο των οικονομικών των κομμάτων και των πολιτικών προσώπων, Αθανάσιου Νάκου στα «πόθεν έσχες» που θα αναρτηθούν συμπεριλαμβάνονται:

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός, οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων, που εκπροσωπούνται στο εθνικό ή ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, οι υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί, οι βουλευτές και ευρωβουλευτές καθώς και όσοι διαχειρίζονται τα οικονομικά των πολιτικών κομμάτων.

Υπόχρεοι για δήλωση πόθεν έσχες είναι και όλοι οι πρώην πολιτικοί που έληξε η θητεία τους τα τελευταία τρία χρόνια.

Οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της βουλής.

ΤΟ ΒΗΜΑ

This entry was posted on Δευτέρα, Δεκέμβριος 10th, 2012 at 21:07 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply