Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πολλά τα ερωτήματα για τον θάνατο της νοσηλεύτριας στο Λονδίνο

Δεκέμβριος 9th, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/158342A5B10D034D3121ECE64826A285.jpgΠολλά είναι τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα στην υπόθεση του θανάτου της νοσηλεύτριας, η οποία απάντησε στο τηλεφώνημα-φάρσα αυστραλών ραδιοφωνικών παραγωγών προς το νοσοκομείο όπου βρισκόταν η εγκυμονούσα Κέιτ Μίντλτον.

Ο θάνατος της 46χρονης νοσηλεύτριας θεωρείται πιθανή αυτοκτονία, αλλά, σύμφωνα με την Μητροπολιτική Αστυνομία, η νεκροτομή θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του BBC, άτομα που γνώριζαν τη Τζασίντα Σαλντάνα δήλωσαν ότι αισθανόταν «πολύ μόνη και μπερδεμένη» μετά τη φάρσα και το θέμα που δημιουργήθηκε.

«Τραγωδία» χαρακτήρισε τον θάνατό της ο ραδιοφωνικός σταθμός που πραγματοποίησε τη φάρσα, ωστόσο, ανέφερε ότι «δεν θα μπορούσε να έχει προβλεφθεί».

Ο Ρις Χόλεραν, ανώτερο στέλεχος της εταιρείας που έχει στην ιδιοκτησία της τον ραδιοφωνικό σταθμό 2Day FM, είπε ότι οι DJ Μελ Γκρέιγκ και Μάικλ Κρίστιαν είναι «συντετριμμένοι» από τον θάνατο της 46χρονης νοσηλεύτριας.

Οι δύο άνδρες τηλεφώνησαν στο νοσοκομείο υποδυόμενοι τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Κάρολο. Ζήτησαν και έλαβαν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της εγκυμονούσας Κέιτ.

Η 46χρονη απάντησε στο τηλέφωνο, αλλά δεν ήταν αυτή που έδωσε τις πληροφορίες.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός της Αυστραλίας σταμάτησε να μεταδίδει διαφημίσεις, ενώ η εκπομπή των δύο παραγωγών έχει διακοπεί.

Ο Χόλεραν τόνισε, πάντως, ότι ο σταθμός δεν είχε παραβιάσει τον νόμο. Η δήλωση αυτή έρχεται ως απάντηση στην δήλωση στελέχους του νοσοκομείου King Edward VII ότι ενδέχεται οι αυστραλοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί «να παραβίασαν τον νόμο με αυτό που έκαναν».

Τη «βαθύτατη θλίψη» τους για τον θάνατο της 46χρονης εξέφρασε το ζεύγος Κέιτ και Γουίλιαμ. Η νοσοκόμα ήταν παντρεμένη και είχε δύο παιδιά.

Εκπρόσωπος του παλατιού δήλωσε ότι «σε καμία στιγμή δεν είχε παραπονεθεί το παλάτι στο νοσοκομείο για το περιστατικό».

ΔΟΛ

This entry was posted on Κυριακή, Δεκέμβριος 9th, 2012 at 16:40 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply