Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οι φαρμακοποιοί συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις

Δεκέμβριος 9th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Συνεχίζεται η πανελλαδική αναστολή της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ

Οι φαρμακοποιοί συνεχίζουν τις κινητοποιήσειςΤην απόφαση να συνεχιστεί η πανελλαδική αναστολή της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων στους ασφαλισμένους του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) έλαβε το ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ), επισημαίνοντας ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία πληρωμών του ΕΟΠΥΥ σε όλη τη χώρα, όπως και ο διάλογος για τα υπόλοιπα κρίσιμα ζητήματα που τους αφορούν.

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος καλεί επίσης τους φαρμακοποιούς να μην υπογράψουν την ατομική σύμβαση που ετοίμασε ο ΕΟΠΥΥ.

Τις επόμενες ημέρες και αφού ολοκληρωθεί ένας κύκλος επαφών με τα υπουργεία Υγείας, Οικονομικών αλλά και τον ΕΟΠΥΥ, θα συνεδριάσει εκ νέου το ΔΣ του ΠΦΣ, θα εκτιμήσει τις εξελίξεις και θα αποφασίσει για την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεων του κλάδου.

ΔΟΛ

This entry was posted on Κυριακή, Δεκέμβριος 9th, 2012 at 15:41 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply