Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ίσως ο πιο ηλίθιος δραπέτης στην ιστορία!!! (Photos)

Δεκέμβριος 9th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Η ιδέα τους φάνηκε καταπληκτική. «Θα πάρουμε αυτό το σωλήνα από τις ντουζιέρες και θα σκάψουμε μια τρύπα στον τοίχο». Από εκεί και μετά η ελευθερία των φυλακισμένων απείχε μόλις μερικά βήματα.

Έτσι και έγινε για έναν από τους τέσσερις που σκέφτηκαν αυτό το σχέδιο σε φυλακή της Βραζιλίας. Έσκαψαν την τρύπα και ο πρώτος από αυτούς δραπέτευσε με επιτυχία. Μέχρι που ήρθε η σειρά του δεύτερου. Προσπάθησε να χωρέσει στην τρύπα, έσπρωξε, ξαναέσπρωξε αλλά τίποτα. Μέχρι που έμπηξε τα κλάματα και έβαλε τις φωνές.

Οι φρουροί που κατέφθασαν στο χώρο αντίκρισαν το σουρεαλιστικό θέαμα του σφηνωμένου κρατούμενου και δεν έχασαν την ευκαιρία να τραβήξουν φωτογραφίες.

Δεν θέλουμε να φανταστούμε την αντίδραση των άλλων δύο που πιάστηκαν εξαιτίας του όχι και τόσο εύστροφού συγκρατούμενου τους.

www.sportfm.gr

This entry was posted on Κυριακή, Δεκέμβριος 9th, 2012 at 12:02 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply