Τραγωδία από φωτιά στο σπίτι που έμεναν με γονείς και παππούδες …

φωτό αρχείουΑνείπωτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα, όταν τρία αδέλφια ηλικίας 5, 7 και 15 ετών, βρέθηκαν νεκρά κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς στο σπίτι όπου διέμεναν, στο χωριό Μεσορόπη Δήμου Παγγαίου Καβάλας.

Η πυρκαγιά ξέσπασε στις 04.45, η πυροσβεστική κλήθηκε περίπου στις 5 το πρωί και κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς εντοπίστηκαν νεκρά τα τρία αγόρια.

Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας κατάφεραν να βγουν από το φλεγόμενο σπίτι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το ένα από τα θύματα, ο 15χρονος είχε βγει από το σπίτι και όταν αντιλήφθηκε ότι τα δύο αδελφάκια του δεν είχαν βγει, ξαναμπήκε στο σπίτι για να τα σώσει. Ομως, παγιδεύτηκε στις φλόγες και πέθανε μαζί τους.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν εξακριβωθεί πλήρως τα αίτια της πυρκαγιάς, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η φωτιά εκδηλώθηκε από ξυλόσομπα.

Από τις φλόγες κατέρρρευσε ο πρώτος όροφος της ξύλινης οικίας, ενώ η φωτιά προκάλεσε ζημιές και σε δύο ακόμη διπλανά σπίτια, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Στο σπίτι διέμεναν συνολικά δέκα άτομα, οι γονείς τους, άλλα τρία αδερφάκια και οι παππούδες τους.

Η Πυροσβεστική κλήθηκε περίπου στις 5 τα ξημερώματα και κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς εντοπίστηκαν οι σοροί των τριών αγοριών. Το σπίτι κάηκε ολοσχερώς και η φωτιά προκάλεσε ζημιές και σε δύο γειτονικά σπίτια.

Οι δύο γονείς και η γιαγιά υπέστησαν εγκαύματα.

ΕΘΝΟΣ και ΒΗΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.