«Final Times Deutschland»

http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/947E6DC96EBBA5554E052B46D5FD490E.jpgMε την πρώτη σελίδα ντυμένη στα μαύρα και αντίστοιχο τίτλο («Επιτέλους μαύρο») κυκλοφόρησε την Παρασκευή το τελευταίο φύλλο της «Financial Times Deutschland». Η εφημερίδα έκανε και ένα λογοπαίγνιο με το όνομά της, αφαιρώντας γράμματα και αλλάζοντάς το σε «Final Times Deutschland».

Η εφημερίδα είχε αρκετά ικανοποιητική διαδικτυακή παρουσία. Ο μοντέρνος σχεδιασμός της, η διεθνής της οπτική και το τολμηρό της στυλ είχαν χαιρετιστεί ως «νέα πνοή» στο χώρο των γερμανικών εντύπων.

Οσον αφορά στην κάλυψη της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους γενικά, και της Ελλάδας ειδικότερα, δεν ήταν λίγες οι ειδήσεις που ξεκινούσαν από πληροφορίες που επικαλούνταν οι FTD.

Υπενθυμίζεται, πάντως, πως η εφημερίδα είχε προκαλέσει κύμα αντιδράσεων στην Ελλάδα με την πρωτοφανή της κίνηση να δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα της άρθρο-σύσταση στους έλληνες ψηφοφόρους πριν από τις εκλογές, γραμμένο στα γερμανικά και στα ελληνικά, καλώντας τους να «αντισταθούν στον έλληνα δημαγωγό» (στρεφόμενη εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά).

TA NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.