Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κατάμαυρο το τελευταίο πρωτοσέλιδο των «Financial Times Deutschland»

Δεκέμβριος 8th, 2012 by Χρήστος Μίμης

«Final Times Deutschland»

http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/947E6DC96EBBA5554E052B46D5FD490E.jpgMε την πρώτη σελίδα ντυμένη στα μαύρα και αντίστοιχο τίτλο («Επιτέλους μαύρο») κυκλοφόρησε την Παρασκευή το τελευταίο φύλλο της «Financial Times Deutschland». Η εφημερίδα έκανε και ένα λογοπαίγνιο με το όνομά της, αφαιρώντας γράμματα και αλλάζοντάς το σε «Final Times Deutschland».

Η εφημερίδα είχε αρκετά ικανοποιητική διαδικτυακή παρουσία. Ο μοντέρνος σχεδιασμός της, η διεθνής της οπτική και το τολμηρό της στυλ είχαν χαιρετιστεί ως «νέα πνοή» στο χώρο των γερμανικών εντύπων.

Οσον αφορά στην κάλυψη της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους γενικά, και της Ελλάδας ειδικότερα, δεν ήταν λίγες οι ειδήσεις που ξεκινούσαν από πληροφορίες που επικαλούνταν οι FTD.

Υπενθυμίζεται, πάντως, πως η εφημερίδα είχε προκαλέσει κύμα αντιδράσεων στην Ελλάδα με την πρωτοφανή της κίνηση να δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα της άρθρο-σύσταση στους έλληνες ψηφοφόρους πριν από τις εκλογές, γραμμένο στα γερμανικά και στα ελληνικά, καλώντας τους να «αντισταθούν στον έλληνα δημαγωγό» (στρεφόμενη εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά).

TA NEA

This entry was posted on Σάββατο, Δεκέμβριος 8th, 2012 at 18:09 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply