Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αυτή είναι η δασκάλα που σκοτώθηκε ενώ στόλιζε χριστουγεννιάτικα το σχολείο [photos]

Δεκέμβριος 6th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Μια λάθος κίνηση και δε θέλει πολύ να γίνει το κακό. Όπως έγινε το πρωί της Τετάρτης στο 21ο δημοτικό σχολείο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη. Εκεί όπου μια δασκάλα καλλιτεχνικών, μια… μάνα δυο παιδιών, ανέβηκε στη σοφίτα του σχολείου για να στολίσει την πρόσοψη. Ήθελε να δώσει χαρά στους μαθητές της ενόψει Χριστουγέννων. Κι έχασε τη ζωή της.

Η είδηση συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο. Μια νέα γυναίκα, νεκρή εξαιτίας της κακιάς στιγμής. Η άτυχη 41χρονη γυναίκα έπεσε στο κενό από ύψος 10 μέτρων. Πάτησε στη σοφίτα αλλά η ψευδοροφή στην οποία πάτησε, υποχώρησε,κι εκείνη, βρέθηκε στο κενό. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

Οι συνάδελφοί της άκουσαν τον εκκωφαντικό θόρυβο κι αμέσως έτρεξαν να δουν τι είχε συμβεί. Κι όταν αντίκρισαν το θέαμα, η πρώτη τους σκέψη ήταν να φυγαδεύσουν τους μαθητές της άτυχης γυναίκας, για να μη δουν τη δασκάλα τους νεκρή.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν την ώρα του τραγικού συμβάντος, στο σχολείο βρίσκονταν τα δυο της παιδιά ή ο σύζυγός της, που επίσης είναι δάσκαλος εκεί.

Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ, αλλά οι διασώστες δε μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Την άτυχη γυναίκα πήρε από το σχολείο η νεκροφόρα.
Η τραγική είδηση έχει βυθίσει στο πένθος τους συγγενείς, τους συναδέλφους και τους μικρούς της μαθητές.

Στις φωτογραφίες το σχολείο που δίδασκε η ‘ατυχη δασκάλα και το σημείο που έχασε τόσο άδικα τη ζωή της

tlife.gr

This entry was posted on Πέμπτη, Δεκέμβριος 6th, 2012 at 10:05 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply