Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πέμπτο πιο διεφθαρμένο στην Ευρώπη το ελληνικό πρωτάθλημα

Δεκέμβριος 5th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Λέει το «Sports-Radar»

Το πέμπτο πιο διεφθαρμένο πρωτάθλημα της Ευρώπης είναι το Ελληνικό, σύμφωνα με το σύστημα παρακολούθησης αγώνων της UEFA, «Sports-Radar», με το Αλβανικό να βρίσκεται στην πρώτη θέση, το Ιταλικό στη δεύτερη, αυτό της Μολδαβίας στην τρίτη και της Εσθονίας στην τέταρτη.

Η«Sports-Radar» συνεργάζεται με την UEFA για την παρακολούθηση αγώνων που διεξάγονται υπό την αιγίδα της, των εθνικών πρωταθλημάτων πρώτης και δεύτερης κατηγορίας, καθώς επίσης και του κυπέλλου.

Η εταιρεία αυτή, έχει ένα πολύπλοκο σύστημα πληροφορικής, το οποίο επεξεργάζεται τα δεδομένα περισσότερων από 300 χειριστών στοιχημάτων στην Ευρώπη και την Ασία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στην πρώτη θέση της λίστας είναι η Αλβανία με 97 ματς και ακολουθεί η Ιταλία με 70. Εντύπωση όμως προκαλεί το γεγονός ότι στην πρώτη δεκάδα της λίστας δεν είναι η Τουρκία, η οποία συγκλονίστηκε από σκάνδαλο πριν από έναν περίπου χρόνο.

Αναλυτικά η λίστα με τις 10 πιο διεφθαρμένες ποδοσφαιρικά χώρες της Ευρώπης:

1. Αλβανία (97 ματς)
2. Ιταλία (70 ματς)
3. Μολδαβία (66 ματς)
4. Εσθονία (66 ματς)
5. Ελλάδα (45 ματς)

6. Ρωσία (42 ματς)
7. Σκόπια (37 ματς)
8. Βουλγαρία (35 ματς)
9. Λετονία (31 ματς)
10. Λιθουανία (31 ματς)

 

ΔΟΛ

This entry was posted on Τετάρτη, Δεκέμβριος 5th, 2012 at 15:50 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply