Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η Μαντάμ Σούλα από τη Λάρισα έγινε πρωτοσέλιδο στους New York Times

Δεκέμβριος 5th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Η Μαντάμ Σούλα έγινε πρωτοσέλιδο στους New York TimesΘέμα στoυς Νew York Times έγινε η ιδιοκτήτρια οίκων ανοχής στη Λάρισα Σούλα Αλευρίδου. Αφορμή για το δημοσίευμα η χορηγία της στην τοπική ποδοσφαιρική ομάδα και το πλήθος των αντιδράσεων που έχει προκληθεί από την κίνησή της αυτή.

«Στη χώρα των χρεοκοπιών, την Ελλάδα, η Μαντάμ Σούλα σώζει μια ποδοσφαιρική ομάδα». Ετσι τιτλοφορείται το αφιέρωμα της αμερικανικής εφημερίδας το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και συνέντευξη της κυρίας Σούλας.

Η κ. Αλευρίδου δήλωσε ότι θεωρεί τη στήριξη της ομάδας εκ μέρους της «φυσικό πράγμα» και «πατριωτική χειρονομία», επειδή η κρίση χτύπησε και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Όταν ένας φίλος της ζήτησε βοήθεια για την ομάδα, τότε του είπε: «Εγώ είμαι εδώ!».

Μεταξύ άλλων, επισημαίνεται ότι ο δήμαρχος Λαρισαίων, Κώστας Τζανακούλης, απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις επί του συγκεκριμένου ζητήματος, ενώ η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Λάρισας ενημέρωσε τον «Βουκεφάλα» ότι δεν θα ανεχθεί διαφημίσεις με την επαγγελματική ιδιότητα της κυρίας Αλευρίδου, αν και οι οίκοι ανοχής είναι νόμιμοι στην Ελλάδα, όπως τονίζεται.

Επίσης, στο δημοσίευμα καταγράφονται δηλώσεις ποδοσφαιριστών της ομάδας, οι οποίοι υποστήριξαν ότι δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είναι κακό που χορηγός είναι ένας οίκος ανοχής».

Τέλος, αναφέρεται ότι οι τοπικοί παράγοντες αρνήθηκαν να την ευχαριστήσουν, ενώ έδειξαν δυσαρέσκεια που οι φανέλες της ομάδες διαφημίζουν τους δύο οίκους ανοχής.

Από την πλευρά της, η «Μαντάμ Σούλα» εμφανίστηκε πικραμένη και διερωτάται: «Έχουν κάποιον άλλο να τους δώσει τα χρήματα;».

www.iefimerida.gr

This entry was posted on Τετάρτη, Δεκέμβριος 5th, 2012 at 12:43 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply