Ποδοσφαιριστές ομάδας Εφήβων ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου βοηθό διαιτητή στην Ολλανδία, σε αγώνα για το πρωτάθλημα υποδομών.

Δράστες είναι παίκτες της ομάδας Εφήβων Νιούεβ Σλότεν και θύμα, ο 41χρονος Ρίτσαρντ Νιουβενχάουζεν, ο οποίος ήταν βοηθός διαιτητή, στο παιχνίδι με την Μπόιτενμποις την Κυριακή, στην πόλη Αλμέρε.

Οι νεαροί χτυπούσαν τον βοηθό διαιτητή με κλωτσιές ακόμα και όταν αυτός ήταν πεσμένος στο χορτάρι. Ο 41χρονος, διακομίστηκε στο νοσοκομείο και τη Δευτέρα ανακοινώθηκε ο θάνατος του.

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε αυτό που συνέβη. Παίζουν ποδόσφαιρο παιδιά 15-16 χρόνων, έρχεσαι στο γήπεδο να τα παρακολουθήσεις και βλέπεις ένα τέτοιο γεγονός» είπε ο πρόεδρος της Μπόιτενμποις, Μαρσελ Οστ.Τρία παιδιά, ηλικίας 15-16 χρόνων, συνελήφθησαν επειδή φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Ο Νιουβενχάουζεν, ήταν βοηθός διαιτητή σε ένα παιχνίδι στο οποίο αγωνιζόταν και ένας από τους γιούς του! «Το έκανε αυτό κάθε εβδομάδα. Το απολάμβανε. Ηταν ένας πραγματικός άνθρωπος του ποδοσφαίρου» πρόσθεσε ο Μαρσέλ Οστ.

«Είναι τρομερό να συμβαίνει κάτι τέτοιο στα ολλανδικά γήπεδα» είπε η Υπουργός Αθλητισμού της Ολλανδίας, Εντιθ Σίπερς.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.