Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Έκρηξη σε κτίριο με γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο

4 Δεκεμβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα στο κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στο 17ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών- Κορίνθου στον Ασπρόπυργο, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές.

Η έκρηξη προκλήθηκε απο αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, τον οποίο τοποθέτησαν άγνωστοι στην είσοδο του διώροφου κτιρίου, στον πρώτο όροφο του οποίου βρίσκονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Απο την ισχυρή έκρηξη έπεσε ένας τοίχος του κτιρίου, έσπασε η πόρτα των γραφείων στον 1ο όροφο, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε κατάστημα που στεγάζεται στο ισόγειο, καθώς και σε διπλανά και απέναντι καταστήματα και ένα σπίτι.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί και πυροτεχνουργοί, οι οποίοι ερευνούν το χώρο, για την συλλογή στοιχείων και υπολειμμάτων του εκρηκτικου μηχανισμού, προκειμένου να προσδιοριστει το είδος και η συνδεσμολογία του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This entry was posted on Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου, 2012 at 09:18 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply