Χιόνια, βροχές, ισχυροί βοριάδες και αλυσίδες…

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση, έχει ως εξής:

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:
Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης, διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες στα κάτωθι τμήματα του οδικού δικτύου:
Στην επαρχιακή οδό Φλώρινας – Καστοριάς, μέσω Βιτσίου από το 20ο χλμ έως το 30ο χλμ.
Στο λοιπό εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ:
Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης, διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες στα κατωτέρω τμήματα του οδικού δικτύου:
Στην επαρχιακή οδό Γρεβενών – Σαμαρίνας, από το 40ο χλμ. έως το 54ο χλμ.
Στην επαρχιακή οδό Γρεβενών– Βασιλίτσας, από το 42ο χλμ. έως το 45ο χλμ.
Στο λοιπό εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:
Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης, διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες στο κατωτέρω τμήμα του οδικού δικτύου:
Στην επαρχιακή οδό Καστοριάς– Φλώρινας, από το 25ο χλμ. έως το 28ο χλμ.
Στην επαρχιακή οδό Καστοριάς – Ιωαννίνων, από το 37ο χλμ. έως το 43ο χλμ
Στο λοιπό εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ:

Η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το οδικό εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

Στο μεταξύ, με χιόνια άρχισαν να καλύπτονται και οι πίστες των χιονοδρομικών κέντρων στη Βόρεια Ελλάδα και το Σαββατοκύριακο αναμένεται να λειτουργήσουν κανονικά και να υποδεχθούν, για πρώτη φορά φέτος, σκιέρ και λάτρεις του βουνού και των χειμερινών σπορ.

Όπως ανακοίνωσε η Τροχαία Έδεσσας εξαιτίας της χιονόπτωσης, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες, ή κατάλληλα ελαστικά στο επαρχιακό ορεινό οδικό δίκτυο της δημοτικής ενότητας Βεγορίτιδας, του Δήμου Έδεσσας και επί της επαρχιακής οδού Άρνισσας Πέλλας – χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακσταλάν (από το 9ο χλμ της οδού μέχρι το χιονοδρομικό κέντρο).

Εξάλλου, το απόγευμα το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης εξέδωσε έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, καθώς, σύμφωνα με τις προβλέψεις, αναμένεται τις επόμενες ώρες να επικρατήσουν ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι, έντασης 7 και 8 Μποφόρ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.