Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε «Γρεβενιώτης»

Eurogroup express – Μετέθεσε το ελληνικό ζήτημα για τις 13 Δεκεμβρίου

Δεκέμβριος 3rd, 2012 by Χρήστος Μίμης

Δεν συζητήθηκαν η δόση και το πρόγραμμα επαναγοράς ομολόγων
Eurogroup express μετέθεσε το ελληνικό ζήτημα για τις 13 Δεκεμβρίου
Στην επόμενη συνάντηση του Eurogroup, στις 13 Δεκεμβρίου, παρέπεμψαν οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης την συζήτηση για τα θέματα που αφορούν την Ελλάδα, την εκταμίευση της δόσης και την εκτίμηση του προγράμματος επαναγοράς ομολόγων.

Ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, επισήμανε ότι οι υπουργοί ενημερώθηκαν από τον Γιάννη Στουρνάρα για το ελληνικό πρόγραμμα προσαρμογής.

Δεν θέλησε πάντως να σχολιάσει, όπως και ο επίτροπος Όλι Ρεν, το πρόγραμμα επαναγοράς ομολόγων που άρχισε τη Δευτέρα και βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η εκτίμηση της πορείας του προγράμματος και οι λεπτομέρειες της εκταμίευσης της δόσης των 34,4 δισ. ευρώ για την Ελλάδα θα συζητηθούν στις 13 Δεκεμβρίου, επισήμανε ο κ. Γιούνκερ.

Τόσο ο κ. Γιούνκερ όσο και ο Όλι Ρεν αστιεύτηκαν με την μικρή διάρκεια της συνεδρίασης μετά τα δύο απανωτά και ολονύχτια θρίλερ των συνεδριάσεων του Eurogroup που αφορούσαν το ελληνικό ζήτημα.

ΔΟΛ

This entry was posted on Δευτέρα, Δεκέμβριος 3rd, 2012 at 22:56 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply