Η μεταμεσονύχτια συμφωνία του Λούκας Αλκαράθ με τον Αρη, σηματοδοτεί την έναρξη της θητείας του Ισπανού τεχνικού στον κιτρινόμαυρο πάγκο. Και μάλιστα, άμεσα!

Μετά τις απαραίτητες υπογραφές και ανακοινώσεις οι οποίες θα λάβουν χώρα το πρωί, ο Αλκαράθ θα κατευθυνθεί στο Ρύσιο, προκειμένου να γνωρίσει τους νέους του παίκτες και να ξεκινήσει προπονήσεις. Ο χρόνος πιέζει, το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και ο 46χρονος Ανδαλουσιάνος δεν θέλει να χαθεί ούτε δευτερόλεπτο.

Αυτός ήταν άλλωστε ο λόγος για τον οποίο ακύρωσε το προγραμματισμένο για σήμερα ρεπό που είχαν δώσει ο Νίκος Πασιαλής με τον Δημήτρη Μπουγιουκλή.

Προτεραιότητα του Αλκαράθ θα αποτελέσει η διαπίστωση, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του κάθε ποδοσφαιριστή της νέας του ομάδας. Ηδη βρίσκεται στη διαδικασία παρακολούθησης των αγώνων του Αρη, μέσω dvd, ενώ η άμεση επαφή που θα έχει μαζί τους από εδώ και στο εξής θα τον βοηθήσει να σχηματίσει καλύτερα την πρώτη εικόνα. Προς αυτή την κατεύθυνση θα συμβάλει και ο συνεργάτης που ζήτησε να φέρει από την Ισπανία, προκειμένου να γίνει πιο συντονισμένη δουλειά.

Η άφιξη του τελευταίου δεν αναμένεται να προκαλέσει ανακατατάξεις στο τεχνικό τιμ. Τόσο ο γυμναστής, Νίκος Βλάχος, όσο και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Θόδωρος Κάντας, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, παραμένουν στην ομάδα.

Megatv.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.