Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από τη Νέα Σμύρνη, επικρατώντας 2-1 του Πανιωνίου και ανέβηκε στην 6η θέση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Το ματς έγινε στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής και τα γκολ πέτυχαν οι Πετρόπουλος (24′), Βύντρα (28′), ενώ μείωσε ο Ντούνης στο 78′.

Οι “πράσινοι” κατάφεραν να “καθαρίσουν” το ματς πιο εύκολα απ΄ότι ίσως περίμενε κι ο πιο αισιόδοξος οπαδός τους. Μέσα στο πρώτο ημίωρο είχαν πάρει προβάδισμα 2-0, το οποίοι οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν.

Στο 24ο λεπτό ο Αντώνης Πετρόπουλος έφυγε σε μία αντεπίθεση και οι αμυντικοί του Πανιωνίου του επέτρεψαν να μπει στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ να ανοίξει το σκορ.

Λίγο αργότερα, στο 28΄ ένα φαινομενικά ακίνδυνο φάουλ από τα 30 μέτρα και στην ευθεία του τέρματος, μετέτρεψε σε γκολ ο Λουκάς Βύντρα που πήρε την πάσα από τον Χριστοδουλόπουλο και με βολίδα παραβίασε την εστία του Γιαννακόπουλου, που καθυστέρησε να αντιδράσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι “πράσινοι” έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους και δεν αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα, από τη στιγμή που οι Βιτόλο, Σισοκό κυριαρχούσαν στο κέντρο του γηπέδου.

Είχαν τη δυνατότητα να “κλειδώσουν” τη νίκη, όμως ο Χριστοδουλόπουλος και ο Ζέκα έχασαν μεγάλη, διπλή ευκαιρία στο 71′.

Σα να μην έφτανε αυτό, λίγο αργότερα (78′) ο Ντούνης μετά από λάθος απομάκρυνση του Τριανταφυλλόπουλου, έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα και μετέτρεψε σε… θρίλερ το τελευταίο 15λεπτο του αγώνα.

Ομως, το 1-2 παρέμεινε και η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα πανηγύρισε μια σημαντική νίκη που τη φέρνει πλέον σε απόσταση βολής (2β.) από την πρώτη πεντάδα και τον σημερινό του αντίπαλο.

Τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Πανιώνιος – Παναθηναϊκός για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Κίτρινες: Αυλωνίτης, Καμπάνταης – Τριανταφυλλόπουλος, Βιτόλο

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Αυλωνίτης, Ρόκας, Κούρος, Ρόβας (89΄ Σάμαρης), Γουνδουλάκης (74΄ Καμπάνταης), Κολοβός, Ντούνης, Αραβίδης, Κουλουχέρης (46΄ Μενδρινός).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Μαυρίας (82΄ Χουχούμης), Χριστοδουλόπουλος (88΄ Σο), Πετρόπουλος (85΄ Τοτσέ).

 

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.