Την τέταρτη διαδοχική νίκη του στην Σούπερ Λιγκ πέτυχε ο Λεβαδειακός. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου επικράτησε 2-0 της Κέρκυρας στη Βοιωτία και «εκτοξεύθηκε» στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Ο Ζησόπουλος στο 53′ και ο Κόρμπος στο 73′ πέτυχαν τα γκολ, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 55′ λόγω αποβολής του Αγρίτη.

Παρά την υπεροχή του Λεβαδειακού, το πρώτο ημίχρονο αποτέλεσε “κακοποίηση” του ποδοσφαίρου. Οι γηπεδούχοι πολιόρκησαν την περιοχή του Αναστασόπουλου, αλλά κατάφεραν να απειλήσουν μόνο στο 32′ όταν ο Ναπολεόνι αστόχησε από το ύψος του πέναλτι.

Πέραν τούτου, ουδέν. Ομως, όλα άλλαξαν στο πρώτο δεκάλεπτο του β΄ ημιχρόνου. Στο 53΄ ο Ναπολεόνι έκανε… τα πάντα και «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον Ζησόπουλο, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να σπρώξει τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία.

Δύο λεπτά αργότερα, ο διαιτητής είδε αγκωνιά του Ανέστη Αγρίτη στον Μεντί και απέβαλε τον έμπειρο επιθετικό της Κέρκυρας, η οποια είδε να υψώνεται μπροστά της ένας… Γολγοθάς.

Από εκεί που ήλεγχε το ματς, βρέθηκε πίσω στο σκορ και με παίκτη λιγότερο. Πράγματι, στο 73΄ τα πάντα τελείωσαν όταν ο Κόρμπος με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ακόστα, διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Tα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Λεβαδειακός – Κέρκυρα για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Χοσέμι, Ροζέριο – Μπουκουβάλας, Ηλιάδης, Πετρούσης

Κόκκινη: Αγρίτης (55΄)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί, Ακόστα, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ροζέιρο (81΄ Ρομέου), Πόι, Ζησόπουλος, Λισγάρας, Ναπολεόνι (77΄ Μιλίεβιτς)

ΚΕΡΚΥΡΑ (Ακης Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Πετρούσης, Βενέτης, Ηλιάδης, Μπάρκογλου (84΄ Σιμώσης), Αγρίτης, Γιάντσης (73΄ Βασιλόγιαννης), Κοντοδήμος, Γκούμας (66΄ Τσοκάνης), Ζουμπουλάκης.

 

ΔΟΛ,  ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.