Οι δύο σκόρερ του αγώνα...
Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση του Άρη και του Ατρομήτου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Το σκορ άνοιξε ο Σουνάς στο 15′ για να ιοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 89′ με τον Σκόνδρα, παρά το γεγονός ότι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 44′ λόγω αποβολής του Ταυλαρίδη με δεύτερη κίτρινη.

Το σκορ για τον Άρη άνοιξε στο 15ο λεπό ο Σουνάς. Μετά από εξαιρετική ενέργεια και σέντρα από τα δεξιά, ο Καπετάνος γύρισε τη μπάλα με όμορφο τακουνάκι, στον Σουνά, που νίκησε τον Ιτάνζ, σημειώνοντας και το πρώτο τέρμα, του 18χρονου μεσοεπιθετικού στη Σούπερ Λιγκ. Στο 44′ τα πράγματα χειροτέρεψαν για την ομάδα του Περιστερίου, όταν ο Στάθης Ταυλαρίδης πήγε με προτεταμένο το πόδι σε μια μονομαχία με τον Αγκάνθο και ο διαιτητής σωστά του έδειξε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης πίεζε προσπαθώντας να εκμεταλευτεί την αριθμητική του υπεροχή, έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες να διπλασιάσει το σκορ, αλλά καμμια δεν ήταν σαν την ευκαιρία του Ατρομήτου, όταν στο 64ο λεπτό μετά από διαδοχικές κόντρες η μπάλα βρέθηκε στρωμένη στον Ιγκλέσιας, που έπιασε το σουτ, που σταμάτησε στο δοκάρι των γηπεδούχων. Τελικά στο 89΄ η ομάδα του Μπάγεβιτς κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με τέρμα του Σκόνδρα.

Tα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Άρης-Ατρόμητος για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)

Κίτρινες: Σουνάς, Γιαννιώτας, Παπαστεργιανός, Καπετάνος – Μπρίτο, Ταυλαρίδης, Ιγκλέσιας, Καραμάνος, Σκόνδρας

Κόκκινη: Ταυλαρίδης

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Νίκος Πασσιαλής): Βελλίδης, Τσουκάνης, Γιαννίτσης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Κοέλιο, Καπετάνος, Παπαστεριανός, Γιαννιώτας (79΄ Νταμαρλης), Σουνάς (72΄ Ασλανίδης), Αγκάνθο (89΄ Κανουλας)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Σκόνδρας, Ιγκλέσιας (81΄ Μπέλιτς), Μπρίτο, Δημούτσος (60 Καραμάνος), Σουμπίνιο (74΄ Καραγούνης), Επστάιν, Κούτσι

 

ΔΟΛ, και ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.