Ζευγάρι ανέργων κερδίζουν 294 εκατ. δολάρια στο ΛόττοΜεσόκοπος μηχανικός από το Μισούρι, εκείνος, άνεργη και συνομίλικη η σύζυγός του. Είχαν αγοράσει μαζί δύο τυχερά δελτία του λόττο – για ένα από τα μεγαλύτερα “τζακπότ” των τελευταίων δεκαετιών. Στο σύνολο των 587,5 εκατ. δολαρίων που μοιράζονταν στην πρώτη κατηγορία, εκείνοι κέρδισαν τα 294 εκατομμύρια. Μυστήριο με τον έταιρο νικητή που παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας…

Το ζεύγος Χιλ, ο Μαρκ και η Σίντι, με τρείς γιούς και μια υιοθετημένη κόρη, είπαν στους δημοσιογράφους ότι είναι “συνηθισμένοι άνθρωποι με σφιχτά, έως σήμερα, τα οικονομικά τους”.

Δεν θέλησαν να αποκαλύψουν, τί θα κάνουν με όλα τα εκατομμύρια δολάρια του λόττο, αναφέροντας αόριστα πως κάποιες φιλανθρωπίες θα γίνουν με αυτά, ενώ βεβαίωσαν ότι “τα χριστούγεννα φέτος θα είναι πολύ όμορφα και οι διακοπές, σε στενό οικογενειακό κύκλο, θα παραταθούν “.

Επίσης δεν παραπονέθηκαν που περίπου το ένα τρίτο του ανωτέρω αναπάντεχου κέρδους θα το εισπράξει το αμερικανικό δημόσιο, βεβαιώνοντας επίσης ότι “το καθήκον μας, ως Αμερικανοί, θα το πράξουμε”.

Η κα Χιλ απολύθηκε σχεδόν πριν 24 μήνες, από τη θέση γραμματέως μικρομεσαίας επιχείρησης… Αλλά και ο σύζυγός της, καθ’ όλο το τελευταίο 12μηνο, είχε ‘αναδουλειές’.

“Τώρα θα μπορέσουμε να πάρουμε ένα πόνι στην κόρη μας και ακόμα να την πάμε να δεί εκ του φυσικού, πρώτη φορά, τον ωκεανό που την μαγεύει”.

Ο κάτοχος του άλλου μισού δελτίου λότο, που κέρδισε στην πρώτη κατηγορία, δεν έδωσε ακόμα τα στοιχεία του.

Ομως, στο Μέριλαντ, στα νοτιο-ανατολικά της πρωτεύουσας, μια κάμερα ασφάλειας “αποτύπωσε” άντρα να πανηγυρίζει έξαλλα…

Ο τοπικός πράκτορας του γραφείου των στοιχημάτων θυμήθηκε “έναν στρατιωτικό, που εργάζεται στα πέριξ ( πιθανόν στη στρατιωτική βάση Αντριους) και τού ζήτησε να περάσει στη μηχανή το (εξίσου τυχερό) δελτίο λόττο του”.

Το αμερικανικό λότο εδρεύει στην Αριζόνα και οι τυχεροί έχουν διορία 180 ημερών για να εισπράξουν.

Αλλοι 8,9 εκατομμύρια παίκτες του λότο θα μοιραστούν, λόγω της κίνησης που είχε αυτό το τζακπότ, περίπου 131 εκατομμύρια δολάρια.
Οι διοργανωτές είπαν ότι λόγω του υψηλόποσου ‘ποτ’, τα τελευταία 24ωρα τα μηχανήματα επικύρωναν σε όλες μαζί τις Πολιτείες κάπου 160 χιλιάδες (ατομικά και ομαδικά) δελτία κάθε 60 δεύτερα…
ΕΘΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.