Τα εξώγαμα του Μαραντόνα ξανά στο προσκήνιο

http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/2573646A2E97EB2194467D5530A40EEB.jpgΣύζυγος, ερωμένες, παιδιά εντός κι εκτός γάμου και στη μέση ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Πρόκειται για μια νέα σαπουνόπερα που διαδραματίζεται στην Αργεντινή, στην Ιταλία και στο Ντουμπάι και κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των φαν του άλλοτε Χρυσού Παιδιού του ποδοσφαίρου.

Η ιστορία ξεκίνησε πριν από μερικές εβδομάδες όταν έγινε γνωστό πως η τελευταία σύντροφος του Ντιέγκο Μαραντόνα, Βερόνικα Οχέδο, είναι έγκυος. Η είδηση προκάλεσε την οργή της πρώην συζύγου του αργεντινού Κλαούντια Βιγιαφάνε και των δύο θυγατέρων του απ’ αυτόν τον γάμο, της Ντάλμα και της Τζιανίνα, που ένιωσαν να απειλούνται τα δικαιώματά τους στην περιουσία του Μαραντόνα.

Η Βιγιαφάνε αποκάλεσε την Οχέδα «μαύρη σκύλα» και εκτόξευσε απειλές εναντίον της και κατά του μωρού που κυοφορεί.

Ο διάσημος Αργεντινός πιθανόν έπειτα από πιέσεις που δέχτηκε από την Ντάλμα και την Τζιανίνα να χώρισε από την Οχέδα.

Ολο αυτό το διάστημα ο Ντιεγκίτο  κρατούσε σιωπηρή στάση, μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να μιλήσει μέσω του δικηγόρου του Βίκτορ Στινφάλε.

Ο Μαραντόνα αναγνωρίζει πως το παιδί που θα γεννήσει σε τρεις  μήνες η Οχέδα είναι δικό του και πως με την επί οκτώ χρόνια σύντροφό του οι σχέσεις τους έχουν διακοπεί. Ξεκαθαρίζει επίσης πως είναι έτοιμος να υπερασπιστεί την Κλαούντια και τις δύο κόρες του για τις οποίες έχει εκδοθεί δικαστική απόφαση να μην πλησιάζουν στα 300 μέτρα το σπίτι της Οχέδα μετά τις καταγγελίες που έκανε η τελευταία ότι δέχεται απειλές.

Ο Αργεντινός φαίνεται πως άνοιξε το κουτί της Πανδώρας όταν αναφέρθηκε στον εκτός γάμου γιο του, Ντιέγκο Μαραντόνα Τζούνιορ, που είναι καρπός του εφήμερου έρωτά του με την Κριστιάνα Σινάγκρα την εποχή που ήταν ήδη παντρεμένος με τη Βιγιαφάνε. Ο πρώην κορυφαίος παίκτης του κόσμου ισχυρίζεται πως είχε δώσει περίπου 1 εκατ. ευρώ στη Σινάγκρα και στον Ντιέγκο Τζούνιορ με τη συμφωνία να μην κάνουν δηλώσεις στον Τύπο, η οποία προφανώς δεν  τηρήθηκε.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΣΜΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.