Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επιστολή του Δημάρχου Γρεβενών στον πρόεδρο του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας για να μάθουμε τελικά την επίσημη θέση του ΤΕΙ…

30 Νοεμβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, με αφορμή την έντονη φημολογία για αναστολή-παύση των τμημάτων που λειτουργούν στο παράρτημα του ΤΕΙ στα Γρεβενά, έστειλε νέα επιστολή στις 28 Νοεμβρίου 2012 με αριθμ. πρωτ. 45942, στον Πρόεδρο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιο Χαραλαμπίδη με την οποία ζητάει και πάλι την επίσημη θέση του Διοικητικού Συμβουλίου για το θέμα αυτό.

Επιστολή Δημάρχου:

« Κύριε Πρόεδρε,

Με το αριθμ.πρωτ. 44665/14-11-2012 έγγραφό μας σας ζητούσαμε να μας ενημερώσετε για την επίσημη θέση και πρόθεση του Δ.Σ. του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας για τη φημολογούμενη αναστολή-παύση των τμημάτων που λειτουργούν στο παράρτημα του ΤΕΙ στα Γρεβενά.

Η φημολογία αυτή δημιουργεί έντονη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία η οποία βλέπει για ακόμη μία φορά να αντιμετωπίζεται ως κατώτερη σε επίπεδο Δυτικής Μακεδονίας.

Στις δύσκολες αυτές στιγμές που βιώνουμε η κατάργηση των τμημάτων θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα στα ήδη αυξημένα που αντιμετωπίζουν όλοι οι παραγωγικοί κλάδοι του Δήμου μας.

Κύριε Πρόεδρε

Αν και έχουν παρέλθει τόσες ημέρες από την αποστολή του συγκεκριμένου εγγράφου δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει από την πλευρά σας καμία απάντηση για ένα τόσο σοβαρό θέμα και δεν γνωρίζουμε την επίσημη θέση σας.

Σε αναμονή της απάντησής σας επιφυλασσόμαστε για τις περεταίρω ενέργειές μας.

 

Με εκτίμηση

Δημοσθένης Κουπτσίδης

Δήμαρχος Γρεβενών»

This entry was posted on Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου, 2012 at 21:50 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply