Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Βαρβαρότητα – Συνέλαβαν γυναίκα στο κρεβάτι του πόνου επειδή ήταν…ανασφάλιστη!!!

30 Νοεμβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ακραία απανθρωπιά, που προσβάλλει την Ελλάδα και τον όρκο στον Ιπποκράτη και μας δυσφημίζει ως ένα κράτος ηθικής και φυλετικής δυσανεξίας, εκδηλώθηκε στο ΕΣΥ

Βαρβαρότητα-Συνέλαβαν γυναίκα στο κρεβάτι του πόνου επειδή ήταν…ανασφάλιστη!!!Μετά από καταγγελία του διοικητή του ογκολογικού  νοσοκομείου  «Άγιοι Ανάργυροι» της Κηφισιάς  συνελήφθη αλλοδαπή γυναίκα, που χειρουργήθηκε, επειδή δεν ήταν ανασφάλιστη και δεν διέθετε χαρτιά παραμονής.

Η Ελλάδα των μνημονίων και το απαξιωμένο ΕΣΥ εκπέμπουν μηνύματα ρατσισμού και πρωτοφανούς αναλγησίας.

Όπως καταγγέλλουν οι νοσοκομειακοί γιατροί ο διοικητής του νοσοκομείου ενημέρωσε την αστυνομία, που επενέβη και συνέλαβε την ασθενή στο κρεβάτι του πόνου!!  Να σημειωθεί ότι, η ασθενής παραμένει στο νοσοκομείο υπό αστυνομική φρούρηση.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί καταγγέλλουν την πράξη αυτή ως δείγμα βαρβαρότητας.

Έντονα δυσαρεστημένος με τον διοικητή του νοσοκομείου φέρεται να είναι ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξουν εξελίξεις.

This entry was posted on Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου, 2012 at 15:07 and is filed under ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply