Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε, μετά την απολογία του ενώπιον της 1ης τακτικής ανακρίτριας, ο επιχειρηματίας Μπάμπης Βωβός, που κατηγορείται για χρέη στο Δημόσιο.

Ο επιχειρηματίας δεν αρνήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, τις οφειλές που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, ύψους περίπου 1,1 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, φέρεται να ισχυρίζεται ότι το ποσό των 503.000 ευρώ -που περιλαμβάνεται στο ποσό και διώκεται σε βαθμό κακουργήματος, καθώς αφορά μη καταβολή φόρου μισθωτών υπηρεσιών- δεν έχει καταστεί ληξιπρόθεσμο.

Ο επιχειρηματίας υποστηρίζει ότι το επίμαχο ποσό καθίσταται ληξιπρόθεσμο σε περίπου ένα μήνα και φέρεται να έχει τονίσει στην ανακρίτρια ότι σκοπεύει να κινήσει όλες τις διαδικασίες ώστε να πετύχει ρύθμιση της οφειλής.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν ότι πρέπει να επιβληθεί στον κατηγορούμενο ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, καθώς και χρηματική εγγύηση 100.000 ευρώ.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.