Οι οφειλές του επιχειρηματία έχουν ύψος 1.009.000 ευρώ – Μπάμπης Βωβός: Την Τετάρτη η εκδίκαση για υπαγωγή στο άρθρο 99

Συνελήφθη ο Μπάμπης Βωβός για χρέη προς το δημόσιοΣυνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, στο Μαρούσι, από αστυνομικούς του τμήματος Ψυχικού, ο γνωστός επιχειρηματίας στον κατασκευαστικό τομέα, 79χρονος κ. Χαράλαμπος (Μπάμπης) Βωβός.

Η σύλληψή του έγινε για οφειλές προς διάφορες δημόσιες υπηρεσίες και ασφαλιστικά ταμεία, συνολικού ύψους 1.009.000 ευρώ.

Τις τελευταίες ώρες της Τρίτης έχουν συλληφθεί για οφειλές προς το δημόσιο άλλοι εννέα επιχειρηματίες και εκπρόσωποι διαφορών εταιρειών.

Μπάμπης Βωβός: Την Τετάρτη η εκδίκαση για υπαγωγή στο άρθρο 99

Ζημία 80,3 εκατ. ευρώ για το έτος 2011 και καθαρός τραπεζικός δανεισμός 729,2 εκατ. ευρώ εμφάνισε ο όμιλος Μπάμπης Βωβός, ο οποίος δημοσίευσε τις λογιστικές καταστάσεις του 2011.

Από τις καταστάσεις προκύπτει ότι η εύλογη αξία των ακινήτων έγινε με βάση τα στοιχεία της 31ης Δεκεμβρίου του 2011 και αν γινόταν με βάση τις τρέχουσες καταστάσεις θα ήταν πιθανόν χαμηλότερη. Επίσης, υπέγραψε με εταιρείες του ομίλου της Alpha Bank, σύμβαση εκχωρήσεως της σύμβασης leasing που είχε υπογραφεί με την Alpha Leasing, για το ακίνητο επί της Εθνάρχου Μακαρίου 1 & Μωραϊτίνη 3 στο Δέλτα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Επιπλέον, αναμένεται αύριο Τετάρτη η  εκδίκαση της αίτησης υπαγωγής της εταιρείας στη διαδικασία εξυγίανσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 99.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.