Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Εκδήλωση για τα 94 χρόνια του ΚΚΕ

Νοεμβρίου 28th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Φέτος το ΚΚΕ συμπληρώνει 94 χρόνια ζωής και δράσης, μεγάλων αγώνων και θυσιών στην υπηρεσία της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων. Διδασκόμαστε από αυτή τη μεγάλη ιστορική διαδρομή. Η γνώση της αποτελεί αναντικατάστατο παράγοντα στην οργάνωση και αποτελεσματικότητα της πάλης κατά των μονοπωλίων, για την οικοδόμηση της λαϊκής συμμαχίας για το σοσιαλισμό – κομμουνισμό. 94 χρόνια αγώνων και πάλης μας κάνουν να αισθανόμαστε τιμή και περηφάνια.

Η Κομματική Οργάνωση Γρεβενών, τιμώντας τα 94 χρόνια ζωής και δράσης του ΚΚΕ, διοργανώνει, την Τετάρτη 28 Νοέμβρη στις 6:30.μ.μ στην Αίθουσα του Δημαρχείου Γρεβενών, πολιτική εκδήλωση με θέμα: “Οι πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ” , με ομιλητή το Στολτίδη Νώντα, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε.

Δεν υπάρχει μικρός η μεγάλος αγώνας από τον οποίο το ΚΚΕ απουσίασε. Οι αγώνες που έγιναν και γίνονται τα τελευταία χρόνια με το ξέσπασμα της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης, έχουν την αποφασιστική και πρωτοπόρα συμβολή οπαδών και φίλων του ΚΚΕ.

Το Κόμμα μας άντεξε σε δύσκολες συνθήκες, δεν λύγισε από την αντεπανάσταση, δεν υποχωρούμε σπιθαμή, ειδικά σήμερα που η καπιταλιστική κρίση και οι συνέπειες της στα φτωχά λαϊκά στρώματα είναι άμεσες και αφορούν την μεγάλη πλειοψηφία του λαού.

Η πρόταση του ΚΚΕ απαντά στα άμεσα και ζωτικά συμφέροντα των εργαζομένων.

Σύγκρουση και ρήξη με τα μονοπώλια, την Ε.Ε, λαϊκή συμμαχία, για τη λαϊκή εξουσία.

Ν.Ε. ΚΚΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

This entry was posted on Τετάρτη, Νοεμβρίου 28th, 2012 at 11:51 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply